1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Inflyttningspresenter och ett fruktansvärt besked

Innehåller reklamlänkar för Lyko.se
Inflyttningspresenter och ett fruktansvärt besked

Jag fick ett besked igår som gjorde mig så fruktansvärt ledsen. Hela dagen när jag var ute med hundarna så rann tårarna. Vid såna stunder så önskar man att man hade haft med sig solglasögon. Jag kan inte gå in på vad beskedet handlar om just nu men ni kommer få veta lite längre fram. Men som tur var så skulle AM komma hit idag. Vi lyckas alltid pricka in dagarna när jag behöver henne som mest och igår var inget undantag.

Köksbordssituationen har fortfarande inte blivit löst. Jag inväntar på att företaget som ska komma och hämta upp bordet ska ringa och höra av sig. Dock börjar jag bli riktigt otålig så jag kommer nog ta och ringa upp dom idag så vi får detta överstökat. Man inser inte hur viktigt ett köksbord faktiskt är tills man är utan ett. Men det gick allt bra att äta på vårt gamla tv bord. Jag bjöd på kokt potatis, köttbullar, brunsås, sallad, picklad rödlök, ”salt” gurka och rårörda lingon.

Inflyttningspresenter och ett fruktansvärt besked

AM hade köpt med sig två bakelser, en flaska bubbel (alkoholfritt naturligtvis) och tagit med sig mina inflyttningspresenter. Jag blev så chockad för i påsen så kunde jag bara se en men när hon sa att det var mer så fick jag en chock! Var inte alls beredd på att bli så bortskämd.

Inflyttningspresenter och ett fruktansvärt besked

Jag älskar Toffifee med vit choklad. Har ni inte testat den så måste ni göra det! Sen fick jag Voluspa Italian Bellini Reed Diffuser. Den doftar så gott att jag vill gråta. Jag är inte så mycket för värmeljus då jag är så rädd att det ska börja brinna. Därför föredrar jag såna här doftpinnar istället. Men denna måste ni beställa hem för den doftar helt magiskt. Vi har en annan i badrummet just nu men när den tar slut så ska jag ställa in denna.

Jag fick även Rituals The Ritual of Sakura Sugar Body Scrub. Just Sakura som betyder körsbärsblomma på Japanska är en av mina favorit dofter från Rituals. Nu när jag spenderar så mycket tid i solen så behöver jag en skrubbis så att huden blir exfolierad. Och med min underbara body butter från Caia så kommer jag bli helt silkes len. Sist men absolut inte minst så fick jag badskum från Sakura serien. Jag kan inte minnas när jag hade badkar senast och alla som känner mig vet att jag inte tycker om att bada. Men jag älskar vårt badkar som vi har i vårt fina badrum. Nu när det är så fruktansvärt varmt så blir det inte många bad men till hösten och vintern då vet ni vem som kommer ta ett långt varmt bad efter alla hundpromenaderna.

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.