1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Imorgon är det tillbaka till rutinerna

Sista dagen innan det är tillbaka till rutinerna Jag har längtat efter denna dagen. De 8 första månaderna av 2023 har varit kaotiska. Detta året blev inte alls vad jag hade förväntat mig. Jag hade gett upp drömmen om att flytta. Sen hamnade vi i en fruktansvärt jobbig budgivning, jag hamnade i en depression, vi skulle flytta, bråk med hyresvärden, allt i lägenheten gick åt helvete, vi höll på att förlora två anhöriga och fick ta farväl av vår älskade Melkersson.

Det har varit så fruktansvärt intensivt så därför ser jag så mycket fram emot att få riktiga rutiner igen. Inte för att hösten kommer bli lugnare. Det kommer bli intensivare med hundarna, jag har börjat planera inför nästa årets odlingar och jag har även lite fotograferingar nu i höst. Men jag älskar det. Jag vill jobba så mycket som jag bara kan. Vi har fortfarande väldigt höga utgifter som ska betalas i och med alla nya möbler så jag ser fram emot en höst där vi får möjlighet att börja spara igen.

Imorgon är det tillbaka till rutinerna

Denna veckan blev vi klara med hela lägenheten. Bra tajming då Johan börjar jobba imorgon. Nu är alla möbler på plats så nu är det bara stylingen som är kvar. Men det får ta den tiden som det tar. Jag har skickat ut en önskelista med lite inredningsdetaljer som jag önskar mig. Och sen det roliga med att bo så här stort är att man kan flytta runt och ändra precis när man vill. Det kunde vi aldrig göra i vår förra lägenhet. Men det känns så otroligt skönt att ha fått i ordning här hemma. Jag har ett sånt lugn nu och börjar landa i att vi faktiskt bor här på riktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.