0   16
3   36
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

Idag när jag vaknade så hade all snö smält bort


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Det är så himla svårt för mig att fotografera vår gran då den står framför fönsterna. Det blir motljus (du vill alltid ha ljuset bakom dig när du fotograferar) men jag försöker göra mitt bästa för att ni ska kunna se den.
/
It’s so hard for me to photograph our tree because it’s standing in front of the windows. You always want the light to be behind you to get the best light but sadly this is the only place were we can have the tree but I am doing my best.

Idag när jag vaknade så hade all snö smält bort och istället så har vi fått regn… Jag vill inte gnälla över vädret men fan va ledsen jag blir. Jag vill ha snö snö snö och kan vi inte få en vinter med SNÖ? Jag var aldrig en vinter älskare tidigare men det är nog tack vare sociala medier som vintern blivit en av mina favoritårstider (när vi har snö vill säga haha).
/
Today when I woke up all the snow was gone and instead we had rain… I don´t wanna whine over the weather but damn I´m so sad. I want snow snow snow and when will we get a winter with SNOW? I have never been a winter lover before but thanks to social media this is one of my favrite seasons (when we have snow haha).

Idag shoppade jag lite till mig själv.
Bland annat denna galet snygga klänningen som jag redan har i vitt!
Med koden BLACKWEEK får ni den med 30% rabatt.

Jag vill även meddela att Boozt öppnar dörrarna för sin rea nu.

/
Today I bought some things for myself.
This beautiful lace dress that I already have in white!
With the code BLACKWEEK you get 30% off.

I also wanna let you know that Boozt starts their sale now.
Dela

14 Kommentarer

 1. 23 november, 2017 / 16:11

  den ser jättefin ut 🙂

 2. 23 november, 2017 / 19:04

  Så tråkigt att snön försvann, det gjorde våran också igår… 🙁 Tack för din fina kommentar <3

  • dixiwonderland
   Författare
   24 november, 2017 / 09:07

   Hoppas att den snart kommer tillbaka 🙂

 3. 23 november, 2017 / 19:32

  Men åh så fina bilder! ?
  Vår snö hade också smällt 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   24 november, 2017 / 09:06

   Verkar som den har gjort det överallt förutom Norrland 🙁

 4. 23 november, 2017 / 20:31

  Men Åhh, vill också ha snö!! Synd att den smälta bort, såå fin gran!!

  • dixiwonderland
   Författare
   24 november, 2017 / 09:06

   Jag hoppas att den kommer tillbaka 🙁

 5. 23 november, 2017 / 21:38

  Snön försvann lite väl fort..
  Så fin julgranen ser ut.

 6. 26 november, 2017 / 16:07

  åh villken fin jul gran gillar rosa packete

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.