8   35
3   28
0   22
3   46
3   40
3   39
7   40
2   38

Black Friday | Sista kampanjen innan Cyber Weekend


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Nelly – 30% rabatt på ALLT (gäller endast 1 timma)
Gina Tricot – 20% rabatt på hela din beställning med koden BLACKFRIDAY20
Gina Tricot30% rabatt på utvalda produkter / 30% på klänningar
Nelly – 20% rabatt på allt
Nakd – 30% rabatt på allt forutom nersatta priser med koden BLACKWEEK
Raglady – 20% rabatt på allt förutom Kenzo med koden BLACKFRIDAY
Boozt – Upp till 50% rabatt
Yves Rocher – 50% rabatt på första varan som du lägger i varukorgen
Lyko – 3 för 2 på hela sortimentet (gäller ej paketerbjudanden) + en massa andra kampanjer
ELF Cosmetics – 30% rabatt på allt förutom adventkalenderna med koden elfblackfriday30
Bikbok – 40% rabatt på allt

Herregud vilken dag detta har varit. Förr fick jag alltid alla Nellys kampanjer 1 vecka innan Black Friday så då har jag kunnat tidsinställa alla inläggen men i år fick jag veta om alla kampanjerna precis som er. Det betyder att jag har suttit i 14 timmar och live uppdaterat bloggen! Hoppas att ni fyndat en massa. Jag funderar på att göra en video på min instagram där jag visar upp allt som jag köpt. Något som jag saknar med att inte ha en youtube kanal längre. Nu startar Black Weekend och sen är det Cyber Monday. Imorgon ska jag faktiskt ta min första sovmorgon på flera månader. Tycker jag förtjänar det efter denna kvällen.

Dela

8 Kommentarer

 1. 24 november, 2017 / 23:41

  Massa bra tips under hela dagen ju 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   25 november, 2017 / 10:19

   Detta har varit den bästa BF någonsin måste jag säga 😀 Väldigt imponerad över alla grymma rabatter!

 2. 25 november, 2017 / 12:22

  Det fanns verkligen en hel del bra deals igår!

  • dixiwonderland
   Författare
   27 november, 2017 / 09:05

   Hela veckan har varit full med bra deals 😀

 3. Ellen M
  26 november, 2017 / 15:54

  Berätta om du gör en video på Instagram så man kan kolla, är aldrig inne där men vill inte missa det. 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   27 november, 2017 / 09:01

   Kommer inte bli någon video 🙁 Man kan bara göra videos som är 1 minut max och det skulle bli väldigt många videos så kommer lägga upp på inastastories istället men det kommer visas på bloggen också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.