1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Idag har vi bott i lägenheten i 1 månad

Idag har vi bott i lägenheten i 1 månad

Idag har vi bott i lägenheten i 1 månad. Det har varit minst sagt kaotiskt. Men idag känns saker lite lättare. Bara en sån sak som att flytta för första gången på 13 år väcker naturligtvis mycket känslor inom en. Jag hade som jag alltid har, stora förväntningar. Och när det inte blev som jag hade tänkt mig så började musten sugas ur mig. Mitt i allt detta så fick jag hastigt ta farväl av Nala som har fått flytta. Min älskade Nala som hjälpte mig så mycket med att bearbeta min sorg från när Bonzo gick bort. Bara några dagar efter det så får vi väldigt tråkiga nyheter och bara några dagar efter det får vi se när Johans farfar förs iväg i ambulans och vi vet inte om vi någonsin kommer att få se honom igen.

Det har varit en riktig berg och dalbana med känslor. Som tur är så gick allt bra med Johans farfar men den rädslan vi fick leva med och på ett sätt fortfarande lever med är inte lätt. Jag är så glad att jag har Johan vid min sida. Hade aldrig orkat med denna månaden om jag inte haft honom. Nu hoppas jag att saker kommer lugna ner sig för oss. Vi skulle verkligen behöva landa i allt som hänt.

Idag har vi bott i lägenheten i 1 månad

Känns lägenheten som hemma efter 1 månad? Både ja och nej skulle jag säga. Jag kan fortfarande inte förstå att vi bor här. Ibland känns det som att vi bara är här på lånad tid och att vi snart ska flytta vidare. Men för varje möbel som flyttar in desto mer hemma känns det. Det som jag har väldigt svårt att förstå är att jag kan forma vårt hem precis hur jag vill. Det finns endast en begränsning och det är pengar haha. Men att vara 32 år gammal och äntligen kunna köpa all den inredningen som jag drömt om så länge det känns verkligen overkligt.

Lägenheten känns nästan för fin för oss. Men jag tror det kommer bli helt magiskt när det är klart. Är så tacksam över att jag och Johan har samma stil när det kommer till inredning. Nu inväntar vi vår nya soffa som ska komma nästa vecka. Den första vi köpte visade sig vara i fel färg. Men jag tror denna nya soffan kommer vara helt magisk. Sen är det soffbord och tv-bänk som väntar. Vi har redan hittat vad vi ska ha men vi inväntar rabatter. Alla möbler som vi har köpt har varit nedsatta. Trots det så är våra månadskostnader sky high just nu.

Nu börjar även Johans semester så jag hoppas att vi kommer kunna åka på lite roliga utflykter. Jag kommer fortsätta jobba precis som vanligt men det blir lite lugnare tempo med hundarna de kommande 3 veckorna då jag bara kommer ha Oliver att ta ut på promenad. Men det betyder bara att jag kommer ha ännu mer tid att lägga på mina sociala medier. Jag har aldrig jobbat så mycket som jag gör nu men jag känner att det är lite nu eller aldrig. Vill jag nå min sista dröm och mål så finns det ingen tid för vila.

2 Kommentarer

 1. 18 juli, 2023 / 06:10

  Kul med lite utflykter, något speciellt ni ska iväg på?? 🙂 kram!!

  • dixiwonderland
   Författare
   18 juli, 2023 / 08:07

   Vi kommer åka till Kungälv och Uddevalla men sen vet jag inte om vi åker någon mer stans. Pengarna har verkligen sprungit iväg nu de sista så vi har inte råd att göra så mycket 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.