3   32
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Idag gjorde jag något som jag aldrig brukar göra

Om någon undrar hur vädret är här så är det bara att kolla på mitt hår haha. Vi har haft snöblandat regn kombinerat med sol. Svårt att veta hur man ska klä sig med andra ord. Idag gjorde jag något som jag aldrig brukar göra. Jag var impulsiv! Alla som känner mig vet att man måste boka in sig minst en vecka innan då jag är en planerare och måste ha koll på allt. Men idag skrev Ann-Sofie att hon kunde ses och eftersom jag endast har Bonzo denna veckan så kände jag ”Just do it”. Vi åkte ut till Överby och åt lunch på Briggen. Sen blev det lite shopping.


If any of you are wondering about the weather you can just take a look at my hair haha. We had rain combined with snow. Hard to know how to dress these days. Today I did something that I never do. I was impulsive! Everybody that knows me know that you need to book me one week ahead because I need to have control and I always have so much going on. But today when I was talking to Ann-Sofie I just told myself ”Just do it”. We went to Överby and had lunch at Briggen. After I did some shopping.

12 Kommentarer

 1. 25 april, 2017 / 19:55

  Det blev ju en mysig impulsiv dag ?

  sv: nej, haha. dom hade skrivit fel på lappen, det var jag som skulle dit ?

 2. 25 april, 2017 / 20:52

  Men oh det gjorde du rätt , så mysigt

 3. 25 april, 2017 / 21:18

  Åh så roligt att hitta på något sånt spontant, hoppas att vädret blir bättre!! Här har det haglat och regnat idag.. 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   26 april, 2017 / 08:35

   Vi hade precis samma väder men idag strålar solen 😀

 4. 25 april, 2017 / 21:42

  Men vad härligt!! 😀 Kram på dig<3

 5. 26 april, 2017 / 09:53

  Men så gott det seeer uuut!! Ha en härlig dag!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.