3   32
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Hur söta är inte Bonzo och Ronja ♥

Hur söta är inte Bonzo och Ronja ♥ Jag kom precis hem från kalaset. Johan ska iväg så det blir bara jag och vovvarna ikväll. Vi köpte en ny fläkt till lägenheten igår och tur var väl det för nu är det galet varmt. Vår lägenhet har 25 grader så detta är nog ett av sommarens bästa köp. Måste även kolla om det var någon av er fick samtal från Somalia inatt? På kalaset var det flera som fått samtal. Mitt kom klockan tre inatt. Min kväll kommer bestå av städning, redigera bilder, skriva inlägg, svara på mail och göra smörgåstårta som jag ska bjuda min mamma på imorgon. Hur ska ni fira morsdag?
Glöm inte alla kampanjerna i detta inlägget.
Flera av dom går ut imorgon.

Bonzo and Ronja are so cute together ♥ I just came home from the birthday party. Johan is going away tonight so it´s just me and the dogs. We bought a new fan yesterday and we really needed one because it´´s 25 degrees in our apartment. The rest of the day will be spent cleaning the apartment, editing pictures, writing blog posts, answering e-mails and making a smorgostarta that I will give to my mom tomorrow because it´s mothers day. What are you guys up to?
Don´t forget all the campaigns in this post.
Many of them are ending tomorrow.
Dela

21 Kommentarer

 1. 27 maj, 2017 / 16:06

  Åh vad söta! 🙂 Låter som om du får en härlig kväll tycker jag! 😀

 2. 27 maj, 2017 / 19:55

  Vilken sötnos! 🙂

 3. 27 maj, 2017 / 22:02

  aaa det var det =/

 4. 27 maj, 2017 / 22:02

  åh söt hund =)

 5. 27 maj, 2017 / 22:25

  Förresten, det står i VK idag att INTE ringa upp numret. Man hamnar i ”telefonkö”, men varje sekund man står ut att vänta betalar man till ett bedrägeriföretag. Lämnar länken från tidningen i min bloggkolumn så jag inte blir markerad som spam.

  • dixiwonderland
   Författare
   28 maj, 2017 / 09:28

   Jag har telefobi så det är ingen risk att jag ringer upp xD Vågar inte ens svara när det ringer och jag inte har numret xD

 6. 28 maj, 2017 / 07:00

  God morgon 🙂
  Så himla sött <3 Gott med smörgåstårta, det vore något idag känner jag.
  Hoppas du får en fin dag, kram

  • dixiwonderland
   Författare
   28 maj, 2017 / 09:27

   Ja jag hoppas att jag lyckas göra en god smörgåstårta 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.