3   32
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Frågade om vi ville komma hem till honom och grilla

Igår när vi var på Ica Maxi och handlade mat ringde Ljung och frågade om vi ville komma hem till honom och grilla. Klart vi ville! Vi åkte hem där jag marinerade köttet och sötpotatisen, gjorde en sallad och fixade dressing. Sen tog vi med allt hem till Ljung och mums va gott det var. Bonzo hade så himla roligt. Trädgården var så stor så han var ute på upptäcktsfärd och så skulle han naturligtvis gosa med alla och ha uppmärksamhet hela tiden ♥

När vi kom hem var klockan nästan elva på kvällen. Jag hade så gärna velat lägga mig i sängen och sova för jag var så himla trött men det är denna delen av jobbet som är negativt, man måste prioritera. Jag hade kunnat skita i att redigera dessa bilderna och skriva detta inlägget (nu har klockan hunnit passera tolv) men eftersom vi ska på kalas imorgon så vill jag ha en lugn morgon med familjen istället för att sätta mig och jobba en massa. Jag är den bloggaren som sätter mig ner och bloggar på högtider eller som nu sena sommarkvällar för att jag vill att ni ska ha något att läsa när ni vaknar. För att mitt jobb är något av det viktigaste jag har men också för att jag som egenanställd inte har lyxen att vara ledig.


Yesterday when we where at Ica Maxi buying food Ljung called and asked if we wanted to come over for a bbq at his place. Ofc we wanted to do that! When we came home I marinated the meat and sweet potato, made an salad and some dressings. We took everything with us to Ljung and it tasted amazing. Bonzo had so much fun as well. The yard was so big so he was busy looking around and ofc cuddle with everybody ♥

When we came home the clock was almost 11 pm. All I wanted to do was to go to bed because I was so tired but this is the negative part of my work, I have to prioritize. If I wanted I could have gone to bed and not edit the picture or writing this post (when I´m writing this it´s after midnight) but because we have a birthday party early tomorrow and I wanna spend time with my family before that I have to do it now. I am that kind of blogger that blog on holidays or like now late summer nights just because I want you guys to have something to read when you wake up. My work is so important to me but as an self employer I don´t have the luxury to be free.

Dela

22 Kommentarer

 1. Ellen M
  27 maj, 2017 / 10:30

  Jag lovar att jag och många fler kommer stanna kvar även om du missar att uppdatera/uppdaterar mindre en eller några dagar! Känn inte pressen att du måste för att du är egenanställd (även om jag förstår att du gör det, eftersom du lever på dina sociala medier).

  Vi som tycker om din blogg kommer stanna kvar oavsett =)

  Lika fina bilder som alltid också! Så mysigt att grilla på sommaren

  • dixiwonderland
   Författare
   27 maj, 2017 / 10:38

   Va go du är Ellen! Jag förstår precis vad du menar men nu har jag ett bra flow med 3 uppdateringar per dag så då vill man inte hamna i obalans men det kommer komma dagar så jag inte orkar och det är okej det också :*

 2. 27 maj, 2017 / 11:01

  Åh så gott det där såg ut och så fin du är!<3

 3. 27 maj, 2017 / 14:13

  Vad kul att ni blev bjudna och så mysigt! 😀 Kramis

 4. 27 maj, 2017 / 14:50

  Sv: Åh så roligt att vara hudvakt!<3

  • dixiwonderland
   Författare
   28 maj, 2017 / 09:31

   Njaa inte när alla andra är ute och har roligt en lördagskväll.

 5. 27 maj, 2017 / 15:23

  Vad duktigt att blogga på kvällen 😀 Min är ju som du vet en hobby, men jag vill tro att jag skulle ha samma jobbetik som du om det var mitt yrke 🙂 Men blir det obalans så är det inte som att vi kommer sucka och klaga. Promise.

  • dixiwonderland
   Författare
   28 maj, 2017 / 09:31

   Nej det förstår jag men jag älskar själv bloggar som uppdaterar så därför vill jag inte tappa mitt flow samt att det känns bra att jobba under press att hela tiden leverera. Känns som att jag utvecklas mer när jag behöver stressa lite 🙂

 6. 29 maj, 2017 / 10:54

  Men vad mysigt! Tur man passa på att göra så mycket som möjligt när sol och värme fanns, nu verkar det bli ett par gråa dagar!

  • dixiwonderland
   Författare
   30 maj, 2017 / 12:41

   Ja jag såg också det! Men man behöver regnet också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.