1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Hos 24.se kan ni hitta hemelektronik till låga priser


Detta inlägget är ett annonssamarbete med 24.se

Mitt intresse för teknikprylar är lika med noll. Jag fick en ny telefon av min mamma när instagram slutade fungera på den jag hade innan. Det säger en hel del om hur ointresserad jag är. Men saken är den att teknik är en stor del av mitt arbete. Jag har turen som bor med en sambo som bygger sina egna datorer och att hans styvpappa jobbar som fotograf. Jag skulle aldrig själv veta vilken dator som jag ska ha då jag behöver en som klarar av stora program som Lightroom och Photoshop. Jag är så ointresserad att jag fortfarande inte vet hur jag ansluter till wifi på min telefon utan jag ber alltid någon annan att göra det åt mig. Men i mitt yrke som egenanställd eller social media influencer så behöver jag mycket teknik för att jag ska kunna utföra mitt arbete. Jag behöver en dator, systemkamera, mobiltelefon och alla tillbehör som objektiv, batteri, minneskort, laddare.

Hos 24.se kan ni hitta hemelektronik till låga priser

Ibland kan man tycka att ett lågt pris låter för bra för att vara sant. Men 24.se har till skillnad från många andra hemsidor inte någon mellanhand, säljer endast online och handlar stora mängder direkt till lägsta pris inom EU vilket gör att dom leverera låga priser. Dom säljer allt från mobiltelefoner, datorer, tv-spel, surfplattor, laptops och minneskort, men även hem & fritidsprodukter.

Deras utbud är väldigt stort och jag blev riktigt intresserad av deras kameraväskor. Jag har inget skydd alls till min systemkamera. Den ligger alltid löst i väskan. Men det skulle absolut vara en bra idé att köpa ett skydd som dessa då det inte är en stor väska att börja runt på. 24.se erbjuder snabb leverans på 1-3 dagar vilket alltid är ett stort plus. Fraktkostnad på 39 kronor oavsett vad du köper men du får frifrakt vid köp över 1000 kronor.

16 Kommentarer

 1. 30 augusti, 2018 / 16:42

  Åh bra tips! Ska genast kika in där för att se om jag hittar några roliga tillbehör till min kamera! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   31 augusti, 2018 / 11:14

   Gör det 😀 Dom har hur mycket som helst 😀

 2. 30 augusti, 2018 / 21:11

  Tack för tipset<3

 3. 30 augusti, 2018 / 22:30

  Bra inlägg! Kram

 4. 31 augusti, 2018 / 09:52

  Vilka smarta väskor!! Riktigt smidigt om man vill packa ner i en vanlig väska, annars släpar jag alltid på min stora kameraväska.

  sv; Ja han har en ganska rejäl manke så det är helt rätt 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   31 augusti, 2018 / 11:13

   Ja jag tycker också att dom var riktigt smarta 😀 Skyddar förmodligen inte lika bra som en riktigt kameraväska men har man den löst i väskan som jag så kan det vara smart att investera i ett sånt här skydd 😀

 5. 31 augusti, 2018 / 10:29

  Haha vad kul att få veta det om dig eftersom du ändå jobbar så mycket med tekniska verktyg!! 😉 Jag gillar teknik, har teknisk utbildning och tycker om att alltid lära mig mer om de verktyg som jag också behöver i mitt företag. 🙂 Gillar verkligen 24.se!!

  • dixiwonderland
   Författare
   31 augusti, 2018 / 11:12

   Kan säga att trots att jag studerade media i 3 år (var dock inte alls intresserad som jag är idag) så vet jag fortfarande inte vad alla inställningarna på kameran heter. Jag vet hur jag ställer in för att få resultatet som jag vill ha (vilket är det viktigaste haha) men att plugga in vad allt heter det har jag inte orkat xD

 6. 31 augusti, 2018 / 10:31

  Super bra tips 😀 Behöver en ny laddare till min kamera (hoppas bara det går att köpa löst, annars vet jag inte vad jag gör…), och skulle också behöva en kameraväska till min kamera då den också ligger löst i väskan som din 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   31 augusti, 2018 / 11:11

   Hoppas att dom har det du letar efter 😀 En nu laddare till kameran borde ju inte vara svårt att hitta. För du har väl en batteriladdare? Jag laddar mitt batteri i en dosa eller vad man ska kalla det. Tror inte ens det går att ladda direkt via kameran 😛

 7. 31 augusti, 2018 / 20:22

  vilket bra tips 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.