1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Har planerat in två fotograferingar

Idag vaknade jag halv sex och kunde inte somna om… Av någon anledning har jag kommit in i en period där jag somnar vid elva och vaknar väldigt tidigt på morgonen. Pojkarna ligger och sover så gott tillsammans i vår säng och jag sitter här och redigerar bilder. Förhoppningsvis lyckas jag vända detta då nästa vecka är helt fullbokat för mig. Jag har planerat in två fotograferingar vilket ska bli väldigt roligt. Den första är imorgon och då ska jag åka med Matilda till stallet. Har ni läst detta inlägget så förstår ni hur glad jag är. Igår åt vi middag hemma hos Johans mamma och matkoman var den värsta på länge kan jag lova haha. Nu ska jag fortsätta jobba och senare idag åker vi ut till Öresjö för att fira med hans pappas sida.


I woke up at 5.30 am and could not fall back into sleep… For some reason I have changed my time zone when it comes to sleeping so I fall asleep at eleven and wake up around seven. They boys are still in bed sleeping and I´m sitting here editing pictures. I hope that I can change this so that I sleep on my normal hours because next week are so busy for me. I have two photoshoots planned which will be super exciting. The first one is tomorrow and I will go with Matilda to the stable. If you read this post you know how happy I am. Yesterday after the birthday party we had dinner at Johans mom and I got the worst food coma ever haha. Now I will continue to work and later we are going to Öresjö to celebrate with his dads side.

8 Kommentarer

 1. 2 april, 2017 / 10:28

  Vad roligt med fotograferingarna, kramis!

 2. 2 april, 2017 / 11:31

  Har läst det och vad roligt att du ska få träffa hästen,samt jag har sovit dåligt jag med emellanåt, kommer ej till ro. Samt så kul med fotograferingen

 3. 2 april, 2017 / 16:07

  Kul att du har två fotograferingar inbokade! 🙂 Och så mysigt med middag, vacker bild!

 4. 2 april, 2017 / 21:25

  vad kul! hoppas det går bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.