2   33
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

GHD Deluxe Gift Set


Inlägget är reklam för Nelly.com och innehåller annonslänkar

Jag trodde aldrig att jag skulle ha råd att köpa något värmeverktyg från GHD, ännu mindre två. Men efter att ha sett min stora favorit Lydia visa upp dessa produkterna i sin video och går i god för dom så känns det självklart att jag ska unna mig detta deluxe set. GHD är störst på marknaden och deras värmeverktyg ska vara helt amazing. Dom kostar en hel del och detta deluxe set är allt annat än billigt. Men efter att ha köpt en massa bra produkter till mitt hår så är det dags att investera i bra verktyg också.

Dela

2 Kommentarer

  1. 21 december, 2019 / 15:42

    Åh en sådan vill jag också ha! <3 Kramis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.