2   33
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

4 Advent | Vinn en julklapp

I år kommer jag ha min första julkalender här på bloggen. Jag vill tacka er läsare för detta året och detta är alltså mitt sätt att ge tillbaka till er. Varje Advent kommer det komma en ny produkt som ni kan vara med och tävla om. Alla produkterna som är med har jag köpt för mina egna pengar. Jag har alltså inga sponsorer utan jag har köpt produkter som jag hoppas ska falla er i smaken.

Den sista julklappen som jag kommer tävla ut är denna boxen från Rituals. The Ritual Of Sakura innehåller duschskum, kroppsskrubb, kroppskräm och handtvål.

För att vara med och tävla så vill jag att du berättar varför just du ska få vinna denna box. Glöm inte att lämna din mail så att jag kan kontakta dig om du vinner. Tävlingen avslutas den 28 December och vinnaren kommer presenteras här i detta blogginlägget samt bli kontaktad via mail.
Dela

9 Kommentarer

 1. Maria
  22 december, 2019 / 11:26

  Åh vilken lyxig sak att få tävla om! Jag hade blivit så himla glad om jag vann denna. Älskar Rituals och just denna doft. Det var jag som behövde tips på examensklänningar och nu har jag tagit examen och skulle vilja unna mig en liten present till mig själv, men plånboken är tunn som tidigare student och så här precis innan jul. Hade därför verkligen blivit så himla lycklig om jag vann!

 2. Camilla Sandmark
  22 december, 2019 / 14:33

  Jag är så nyfiken på Rituals produkter som syns överallt nu i media. Det varumärket verkar fullkomligen ha exploderat och jag förstår varför när jag läser alla positiva reaktioner och omdömen. Nu skulle det ju vara jättekul att själv få testa. Och det med produkter som verkligen går åt. Det skulle bli min egna lilla julklapp då vi inte ger varandra julklappar längre i vår familj. Jag har hört att de doftar gudomligt med!

 3. 22 december, 2019 / 20:49

  Åh wow 😍 Jag älskar hudvård och att ha hemmaspa så skulle verkligen vilja vinna detta kit! Har fått lite tester från Rituals men aldrig en så här fin presentbox med stora produkter 😍

 4. Paola
  22 december, 2019 / 21:51

  Med en hud len som sandpapper
  måste man vara positiv & tapper …
  och hoppas på en uppiffande klapp
  som gör att man torrheten slapp.
  Detta är mitt önske-drömkit,
  vårdande produkter av lyxigt snitt.
  Ljuva, välgörande ingredienser.
  Känner redan nu hur min hy glänser!
  Snart hoppas jag bli en fuktmättad kvinna
  med lyster och glans som en riktig gudinna!
  Rituals får gärna bli min nya ritual!
  Håller tummarna hårt för denna vinst, så fenomenal!

  Önskar dig en god jul!

 5. Helena i Uppsala
  22 december, 2019 / 22:52

  Jag upptäckte Rituals för några år sedan då jag surfade runt på min födelsedag och såg att de gav bort en produkt om man sa “Jag fyller år idag!” Jag hade 15 minuter tillgodo innan stängningsdags och hann precis cykla dit. Vilken överraskning! Och nu kanske jag kan vinna igen – för de har ju slutat med liknande födelsedagsutdelning …

 6. 23 december, 2019 / 12:31

  Jag älskar produkter från rituals och skulle gärna vilja vinna den. Är dålig på att motivera men den skulle jag se som en julklapp till mig. Min mejl är netti108@hotmail.com Kramis

 7. Sara
  23 december, 2019 / 15:01

  Älskar Rituals,vilken fin julklapp att vinna. Skulle dela med min älskade dotter om jag vann ❤ God Jul! ⭐

 8. Emma Blom
  23 december, 2019 / 15:55

  Jag har nyss upptäckt Rituals och deras produkter. Innan fatta jag inte grejen men efter att ha fått en bodycream i present upptäckte jag att den luktar underbart gott och var inte lika kletig som andra bodycream, den här åkte in i huden på en gång. Jag brukar inte unna mig själv saker så om jag vinner kommer jag unna mig själv de här priset och de blir belöning för att jag har klarat förskollärarexamen nu i jul 😄

 9. tova
  24 december, 2019 / 10:09

  Sen jag blev sjuk har jag tappat mycket hår och huden är inte i bästa skicket, huden kan jag dock göra något åt med rätt produkter hur jag än mår i övrigt. <3 Verkligen en julklapp jag uppskattar när jag får pyssla om mig lite och lukta gott <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.