0   18
2   23
3   21
4   28
5   32
1   28
5   21
3   35

Gårdagens Robinson avsnitt gav mig en klump i magen

tulpaner

Robinson har precis avslutats och jag tänkte skriva ett kvällsinlägg till er. Tre blogginlägg om dagen är inte illa samtidigt som youtube, facebook och mina fyra instagram konton uppdateras flera gånger om dagen/veckan.

Gårdagens Robinson avsnitt gav mig en klump i magen

Jag kan inte förstå hur vuxna människor kan behandla andra så fruktansvärt illa. Valde att skriva om detta på min storie och det var en tjej som jag började skriva med som delade mina åsikter. Det skulle senare visa sig att hon var Katarinas dotter. Måste vara fruktansvärt frustrerande att se sin egna mamma bli behandlad så illa av en annan vuxen och inte kunna göra något. Hon skrev att hennes mamma idag mår bra och inte blev påverkad av påhoppen vilket var skönt att höra. För saken är den, ord sårar. Det finns saker som personer har sagt till mig för över 10 år sedan som fortfarande gör mig arg/ledsen när jag tänker på dom. Det är viktigt att vi väljer våra ord med omsorg.

Imorse så ville Bonzo ut 05:20. Morgonen innan det så var det 04:20. Enda sedan jag hade mitt tidigare jobb så är han inställd på att vi ska gå ut super tidigt. Skulle detta ske inatt igen så kommer jag natta honom i hans säng. Det måste få ett slut för jag sover bara 4-5 timmar per natt just nu då jag har svårt för att somna om efter promenaden. Om det är akut då säger han till ordentligt. Men nu räcker det att han går till mattan så vaknar jag. Det är någon slags mamma signal som är igång 24/7. Ni får hålla tummarna för att jag får sova inatt. Jag behöver min sömn för imorgon kommer äntligen bestie hit! Vi hoppade över förra veckan då min sambo inte kände sig helt hundra. Men imorgon ska vi äntligen ses och då ska jag bjuda henne på middag.

Vi åkte även och besökte växtbutikerna idag då jag haft sån abstinens. Hittade tyvärr ingenting. Har dock beställt en växt från Tyskland som är på väg! Så spännande. Har faktiskt shoppat en hel del det senaste så får ta och visa upp det när allt har kommit fram. Nu ska jag fortsätta jobba lite. Egentligen är tanken att jag ska sluta klockan 19 men imorgon kommer jag inte hinna jobba något så därför får det bli lite extra nu. Vi åt naturligtvis våfflor idag då det är våffeldagen. Blev det några för er?

Dela

2 Kommentarer

 1. 26 mars, 2020 / 10:28

  Kollar inte på Robinson, men mobbning är aldrig okej!! :,(
  Mums med våfflor <3

  • dixiwonderland
   Författare
   28 mars, 2020 / 12:36

   Detta fick jag verkligen en klump i magen av 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.