0   21
2   23
3   21
4   28
5   32
1   28
5   21
3   35

Då tänkte jag inte på att det skulle påverka vår ekonomi

Bonzo ute och busar i skogen hundfotograf trollhättan

Hej hur mår ni? Uppriktigt så undrar jag hur alla tänker och känner i dessa tider. Jag vet inte riktigt hur jag själv tänker och känner. Jag är frisk och mår bra men jag har personer runt omkring mig som är i riskzon för Corona och som fortfarande jobbar. I början av allt detta så var jag inte orolig.

Men då tänkte jag inte på att det skulle påverka vår ekonomi

Som jag har nämnt i ett tidigare inlägg så har jag inte haft några samarbeten alls nu under Mars månad. Och jag är säker på att det är på grund av pandemin. Folk förlorar anhöriga i denna influensan. Flera tusentals förlorar sina jobb. Jag följer naturligtvis de riktlinjer som Hälsovårdsmyndigheten ger oss. Samtidigt som jag försöker fortsätta leva mitt liv precis som vanligt. Det är jätte svårt att veta hur man ska hantera vissa situationer.

Bonzo ute och busar i skogen hundfotograf trollhättan
Bonzo ute och busar i skogen

Ni vet att jag älskar att gå ut och äta. Men just nu så äter vi inte ute. Och det ger mig faktiskt ångest när jag läser om hur mycket restaurangerna behöver oss. Hur mycket alla företag behöver oss. Vi behöver spendera pengar samtidigt som man vill spara pengar för man vet inte hur ens ekonomi kommer påverkas.

Men jag försöker ta en dag i taget

Arbetar på så mycket som jag bara kan för någon gång så kommer allt att falla tillbaka till det normala. Vi spenderar mycket tid ute trots att det är fruktansvärt kallt. Man tror att det ska vara varmt när solen lyser men nu är det kallare än vad det var i December. Hoppas att värmen kommer snart. Bonzo älskar dock att vara ute nu när det är kallt. För honom så har allt förändrats till det bättre då både mamma och pappa är hemma med honom. Vi går promenader tillsammans och åker iväg på utflykter.

Spenderar tid ute i skogen för att inte behöva tänka på ekonomi
Dela

2 Kommentarer

  1. 25 mars, 2020 / 09:43

    Tycker synd om dom som är i riskzonen… Men själv är jag frisk! 🙂

  2. 25 mars, 2020 / 18:02

    Det är så svårt att leva normalt när man samtidigt ska lyssna på minsta lilla symtom och hålla sig hemma för det minsta lilla , samtidigt som man vill försöka stötta det lokala….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.