1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Födelsedagsfirande för Ljung

Innehåller reklamlänkar för Bubbleroome.se
Födelsedagsfirande för Ljung

Min fina klänning är från Zara men tyvärr så finns det inte kvar på hemsidan. Jag hittade dock en liknande för er som är sugna. Ni hittar den klänningen här.

Igår firade vi Ljung som fyllde år tidigare i veckan. Victor och Erika var snälla och hämtade upp oss då vi skulle börja med lite fördrinkar hemma hos Ljung och Carro. När vi satte oss i bilen och var på väg så pratade vi om gravidfotograferingen som vi gjorde veckan tidigare. Vi alla tre verkar lika nöjda med bilderna. Jag får nog säga att det är min bästa fotografering hittills. Jag har sparat alla bilder som jag någonsin fotograferat sedan 2012 och det är så himla roligt att se hur mycket jag har utvecklats.

Födelsedagsfirande för Ljung

Det var så galet varmt igår, närmare 23-24 grader. Kändes lite konstigt att kunna ta på sig klänning i September. Klockan 18 åt vi middag på New Place. Även om restaurangen har stannat i tiden om man tänker inredningen så är det nog en av de bästa restaurangerna som vi har i Trollhättan. Vi har ätit där flera gånger och maten har alltid varit så himla god. Sen är deras priser otroligt bra och personalen är lika underbar som de alltid har varit. Efter middagen gick vi till Buddys för att bowla och sedan gick vi hem. Första utgången sedan vi flyttade in till stan och det var så skönt att ha så nära hem. Även om vi bor mitt i stan så är det så himla lugnt hemma.

Dela

1 kommentar

  1. 11 september, 2023 / 19:29

    vad trevligt! 🙂 ja de har verkligen varit varma dagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.