1   12
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

Filmkväll och mer problem med lägenheten

Igår hade vi en så himla mysig filmkväll här hemma. Vi såg The Flash på HBO och den var så bra! DC får så himla mycket skit för sina filmer men jag undrar om folk bara har orimliga krav nu för tiden? Jag gjorde i ordning två stora ostbrickor till oss. I min present från Lunas familj så fanns det en körsbärs marmelad som Johan blev helt tokig i. Jag med ska tilläggas. Så då kom jag med förslaget att ha den tillsammans med en massa goda ostar och chark. Så mysigt.

Filmkväll och mer problem med lägenheten

Idag ringde larmet klockan 07:00. Jag kan om jag vill sova till 10:30 men nej, jag ställer klockan 07:00 så att jag kan vara på gymmet klockan 08:00 haha. Sova är inte min grej. När jag väl har vaknat så har jag svårt för att somna om. Idag hade jag en konsultation med en PT på mitt gym. Vi gick igenom min bakgrund och vad jag har för mål med träningen. Nu har jag tränat i nästan 2 månader. Jag tränar 4 pass på gymmet varje vecka och så går jag ca 100.000 steg i veckan. Men trots detta så går jag inte ner i vikt. Hon rekommenderade mig att boka en tid hos läkaren för att kolla min sköldkörtel. Som ni vet så går jag aldrig till läkaren men nu har jag mailat dom för att kolla upp detta.

Filmkväll och mer problem med lägenheten
Filmkväll och mer problem med lägenheten

Mer problem med lägenheten

Något mindre kul som hänt idag är att jag fick svar från styrelsen om att när det kommer till våra fönster så ansvarar föreningen endast för utsidan. Så insidan och det som är mellan dubbel fönsterna får vi stå för. Saken är den att fönsterna behöver kittas om men även trät behöver man se över för vissa delar ser helt ruttna ut. Ytterligare ett problem som uppstår med denna lägenheten. Jag behöver nog inte skriva hur fruktansvärt trött jag är på all skit med denna lägenheten. Det är såna fruktansvärt dyra kostnader som det handlar om. Fönsterna kommer vara prio ett nu men vi kommer inte kunna göra något för en nästa år i och med att hösten är på väg.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.