1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Det har varit en väldigt händelserik vecka

Det har varit en väldigt händelserik vecka

Äntligen Fredag! Tänk att förr så märkte jag aldrig någon skillnad i mitt liv om det var vardag eller helg. Men nu när jag arbetar med hundarna så märker jag så himla tydligt av veckodagarna och helgerna. Det har gjort en sån enormt stor skillnad för mig psykiskt. Jag har haft en riktigt bra vecka och tänkte uppdatera er med vad som har hänt.

Att våga ingripa

Det har varit en väldigt händelserik vecka. Det första som hände var under en promenad med Luna. Vi var på väg ner mot älven när jag hör en röst som förklarar hur Easy Park fungerar. För er som inte vet vad Easy Park är så är det en app för parkeringsbiljetter. Det var ett äldre par som stod med telefonen. När vi sedan kommer tillbaka kanske 20 minuter senare så står paret fortfarande kvar. Jag bestämmer mig för att gå fram och fråga om jag kan hjälpa dom. De blev så himla glada och tacksamma. Jag gick med ett leende hela vägen hem för mannen sa ”Det du gjorde för oss betyder så mycket. Nu behöver du inte göra några fler goda gärningar idag”.

Den andra händelsen var även den med lilla Luna. Vi gick på Spikön när jag framför mig ser hur en person bara faller. Då det var en buske i vägen så hade jag svårt att se om personen ramlat med en cykel men vi skyndar oss fram och det visar sig att en man hade snubblat på en sten. Han verkade väldigt chockad men efter att ha pratat en stund så kom han på fötter och verkade må bra trots omständigheterna.

Den tredje händelsen var riktigt obehaglig. Jag hade precis somnat när jag hör en väldigt kraftig smäll. Jag flyger upp ur sängen och drar upp rullgardinen. På marken utanför vårt fönster ligger en kille på rygg och han verkar vara medvetslös. Samtidigt som jag håller på att ta upp vårt fönster så springer två av hans vänner fram. Jag frågar om jag ska ringa ambulans för han vaknar inte när de försöker väcka honom. Det kommer sedan fler personer till platsen och då verkar han komma tillbaka. Det hela verkade ha gått bra men det var fruktansvärt obehagligt att se honom ligga där på marken.

Det har varit en väldigt händelserik vecka

Fått så mycket energi av mina vänner

Det är inte alltid lätt att pyssla ihop livet. Men denna veckan fick jag äntligen träffa Sari igen vilket resulterade i 25 myggbett och 5 kantareller haha. Det var underbart att få se henne igen. Anne-Marie kom förbi efter jobbet och vi hade en mysig stund här hemma hos oss. Sen pratade jag även med Sandra i över en timma i telefon. Blir alltid så himla glad av henne.

Mitt andra hem

Jag har haft fyra riktigt bra pass på gymmet denna veckan. Eller mitt andra hem som jag brukar säga. Jag älskar verkligen mitt gym så himla mycket. Personalen är 10 av 10. De andra medlemmarna kommer från alla möjliga bakgrunder och vi alla kommer i alla storlekar ni kan tänka er. Jag känner mig så hemma där och är så otroligt glad över att jag tog steget att våga börja gymma. Nu på Måndag nästa vecka ska jag ha en konsultation med en PT. Vi ska gå igenom min bakgrund och se om det finns något jag behöver tänka lite extra på. Ser verkligen fram emot det.

Det har varit en väldigt händelserik vecka

Pengar och Omtanke

Idag är det löning. Men lika snabbt som pengarna kom in på kontot så åkte de iväg lite fort. Det har varit en riktigt dyr sommar med lägenhetsköp, renovering och inköp av möbler. Men nu är allt betalat så från och med idag kommer vi ha vår nya budget. Det kommer bli tajt men jag vet att vi kommer klara det om vi planerar vår budget in i minsta detalj. Och för att avsluta detta inlägget på topp så vill jag dela med mig av den otroligt fina presenten som jag fick av Luna och hennes familj. När jag såg detta så fick jag kämpa för att hålla tillbaka tårarna. Det gjorde verkligen hela min dag! Och när jag var ute med Hugo kom det fram en följare som verkligen gjorde min dag! Så roligt att få ett ansikte på vilka ni är som följer mig.

Dela

2 Kommentarer

  1. 26 augusti, 2023 / 18:59

    aw så fint av dem! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.