1   16
15   30
7   36
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29

Fedelta flexibla företagslån


Reklam | Detta inlägget är ett annonssamarbete med Fedelta.se | Reklam

Jag har arbetat som egenanställd i 5 år nu. Men detta kan komma att ändras inom en snar framtid. Jag kan säga att det känns jätte läskigt men samtidigt roligt. Att utveckla sitt företag är det som alla vill göra. Problemet med mig är att jag är så himla rädd för att göra fel. När det kommer till just pengar där känner jag att man inte får göra misstag. Men jag mailade in till skatteverket och vi får helt enkelt se vad som händer längre fram.

Det finns alltid fördelar och nackdelar med att driva företag. För min del så är det oregelbunden inkomst som är det stora problemet. Men jag känner att 2020 kommer bli mitt bästa ekonomiska år hittills då jag har så mycket lärdomar från tidigare år. Men vill man starta företag så är det inte alltid att man har de ekonomiska förutsättningarna för att komma igång. Och har man inga investerare eller så kanske man känner att man vill göra detta själv då kan Fedelta vara rätt väg att gå för dig.

dixiwonderland.com bloggare och influencer trollhättan

Fedelta flexibla företagslån

Jag uppmanar aldrig till att ta lån men när det kommer till att starta företag då behöver man ha ett stort kapital. Ska du öppna butik så behöver du ha pengar till hyran, inköp, kassasystem, försäkringar och kanske personal. Alla har kanske inte möjligheten att hitta investerare som går in med dessa pengarna och man har kanske inte de pengarna på banken. Då kan som sagt Fedelta vara vägen att gå. Du ansöker om företagslån små företag via hemsidan där du skriver hur mycket pengar du vill låna och hur lång avbetalningsplan du vill ha. Som Fedelta har skrivit på hemsidan:

“Syftet med våra företagslån är givetvis att underlätta för ditt företag och det är viktigt att du alltid överväger lånebehovet och inte ansöker om högre kredit än vad företagets ekonomi tillåter. ” / Fedelta

Vid ansökan sker en kreditbedömning som görs tillsammans med deras partner UC. Ingen omfrågekopia sänds ut, så kreditkontrollen påverkar inte bolagets eller dina möjligheter till andra lån. Vid godkännande så betalade pengarna ut inom 24 timmar.

Det viktigaste när man ska starta ett företag är att läsa på så mycket som man bara kan. Det är också att viktigt att ta reda på vad ens möjligheter är och vad som är rätt väg för dig att gå. Väljer man att ta hjälp via en investerare eller genom att ta ett lån så är det viktigt att man har en bra plan så att man kan följa återbetalningsplanen. Jag uppmanar alla som har drömmar om att starta eget att följa sitt hjärta. Livet är för kort för att inte våga ta chansen. Så länge du läser på och fattar kloka beslut så ska du se att du kommer få otroligt mycket lärdomar, samt jobba med något som du älskar.

Dela

4 Kommentarer

 1. 14 februari, 2020 / 12:12

  Jättebra tips att tänka på! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   14 februari, 2020 / 12:23

   Roligt att du fann inlägget hjälpsamt 😀

 2. 14 februari, 2020 / 16:53

  Förstår att det kan påverka åt båda håll med inkomsten, men då hoppas vi att detta är ditt år, du är duktig på det du gör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.