1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Ett av mina första jobb var i en bröllopsbutik


Detta inlägget är i annonssamarbete med smartphoto.se

Jag tyckte det var så himla roligt att styla vårt skyltfönster.

Ett av mina första jobb var i en bröllopsbutik. Jag hade suttit och kollat på Say yes to the dress och kände att detta var något för mig. Då det var en liten butik fick jag väldigt mycket ansvar men det absolut roligaste var att hjälpa kunderna. Jag minns en kund som var där med sin mamma och provade. Första klänningen som hon provade älskade hon och där stod vi alla tre och grät till slut haha.

I mitt jobb som fotograf hade jag absolut kunnat tänka mig att fotografera bröllop. Det är en så vacker tid i livet men samtidigt sätter det nog enormt mycket press på en själv som fotograf för det gäller att fånga alla ögonblicken. När jag fotograferar så är jag alltid ute efter en bohemisk känsla. Ett utomhus bröllop i skogen eller på ett öppet landskap hade varit drömmen att få föreviga. Och på tal om foton så känns det extra kul att göra detta samarbete med Smartphoto då jag själv är kund hos dom. Jag brukar alltid ge bort fotoböcker/fotografier i julklapp och då framkallar jag alltid det hos dom då jag tycker dom har bäst priser och alltid levererar i tid. Produkterna har också väldigt bra kvalité vilket är det viktigaste.

Alla hjärtans dag närmar sig så varför inte ge bort något alldeles speciellt? Om du nyligen varit på bröllop, varför inte ge bort ett fotoalbum till brudparet som present? Eller om du själv nyligen gift dig så kanske du har en massa bilder som du vill framkalla? Du har möjlighet att framkalla bilderna på andra produkter utöver fotoböcker eller tavlor. Flasketiketter, vinkartong, halsband, nyckelknippor. Ni som har gift er vad gjorde ni med era bröllopsbilder? Framkallade ni dom till tavlor, böcker eller något annat?


Detta inlägget är i annonssamarbete med smartphoto.se

22 Kommentarer

 1. 21 januari, 2018 / 09:55

  Jag älskar fotoböcker, så mysigt att ha alla minnen samlade i något man kan sitta och bläddra i! <3

 2. 21 januari, 2018 / 10:59

  Men vilket underbart första jobb. Kan tänka mig att det är mycket känslor i en sån butik!

 3. 21 januari, 2018 / 11:16

  Vad roligt att jobba i bröllopsbutik!! Finns ju så otroligt många fina klänningar!!

 4. 21 januari, 2018 / 11:48

  Åh så vackert! Jag älskar att titta på bröllopsklänningar. Jag är för ung för att gifta mig men tycker det är så fint!

 5. 21 januari, 2018 / 12:02

  Vad kul att du har jobbat i en bröllopsbutik och bra tips! 😀 Kramis

 6. 21 januari, 2018 / 15:25

  Men vad kul att du har jobbat i en bröllopsbutik!! 🙂 Låter så kul! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   22 januari, 2018 / 08:59

   Det hade sina för och nackdelar som alla andra jobb 🙂

 7. 21 januari, 2018 / 16:51

  Ja brukar oxå kolla på de programmet 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   22 januari, 2018 / 08:58

   Sjukt att det fortfarande visas fast det var 7 år sedan som jag jobbade i butiken 🙂

 8. 21 januari, 2018 / 17:10

  Wow, det måste ha varit så roligt att jobba i en bröllopsbutik! Jag har jobbat mycket i butik, men då sålt mat- eller byggvaror haha…

 9. 21 januari, 2018 / 19:46

  brukar alltid framkalla bilder!!:Dsåå roligt att spara 🙂

 10. 22 januari, 2018 / 10:20

  Åh vilket kul jobb!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.