1   12
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

2017 var det året som jag köpte mest parfymer


Detta inlägget innehåller annonslänkar

2017 var det året som jag köpte mest parfymer. Jag har aldrig köpt så mycket parfymer i hela mitt liv och ironin i det hela är att jag bara köpte två om jag inte minns fel. Doft har aldrig varit något som jag lagt fokus på, speciellt inte eftersom att jag var en rökare under många år. Känns väldigt onödigt att köpa en dyr parfym om röklukten ändå kommer ta över. Men när ens bästa vän är en parfym junkie och man har lämnat cancer pinnarna bakom sig så öppnar sig ett stort hav av blommor.

De två parfymerna som jag köpte förra året var White Label från Montazami Brand och Viva La Juicy Sucre från Juicy Couture. Två parfymer som skiljer sig väldigt mycket från varandra. Juicy Coutures parfymer har en väldigt ungdomlig doft. Många fruktiga toner som får mig att tänka på sommaren. Montazami Brand har en betydligt mer mogen doft som passar året runt.

Escada / Gucci / Viktor & Rolf / Yves Saint Laurent

Havet av parfymer växer sig allt större för varje år som går och det är svårt att veta vart man ska börja. Min rekommendation, precis som med kläder. Hittar du en doft som du tycker om, testa dofterna från samma märke. Ofta skiljer dom sig inte speciellt mycket ifrån varandra och då blir det enklare att kanske hitta fler dofter som man tycker om. Jag älskar när ni delar med er så det hade varit väldigt roligt om ni ville skriva vilken parfym som är er absoluta favorit.

Clean / Lancome / Jessica Simpson / Ariana Grande

9 Kommentarer

 1. 20 januari, 2018 / 16:59

  Åhh skulle allt behöva en god doftande parfym!!

  • dixiwonderland
   Författare
   21 januari, 2018 / 09:54

   Hoppas att du hittar någon som du tycker om 🙂

 2. 20 januari, 2018 / 18:12

  Så många bra tips! ^^ Sv: Tack, men det var min syster som skulle ha match. 😉 <3

 3. 20 januari, 2018 / 18:28

  Åååh, den där parfymen Clean är en stor favorit för mig 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   21 januari, 2018 / 09:45

   Jag älskade Cleans parfymer förr. Har några här hemma 🙂

 4. 20 januari, 2018 / 21:01

  Älskar Flowerbomb från Viktor & Rolf, och nya favoriten Crystal Gardenia från Kim Kardashian! 🙂

  Nä, det är inte samma ägare, är nämligen min chef som har Wasabi i Göteborg o han har bara i Göteborg ^^

 5. 21 januari, 2018 / 13:24

  aaa det gör jag med =/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.