3   28
0   22
3   46
3   40
3   38
7   39
2   38
3   32

En trendfärg i vår


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Klänning / Jacka / Väska / Klänning / Väska / Klänning / Kappa / Blus
Kjol / Väska / Sandaler / Sneakers / Blus / Byxor
Känns konstigt att lägga upp detta sommarkollage när det är helt vitt utanför mitt fönster. Jag som var helt säker på att våren var på väg men tydligen inte. En trendfärg i vår är utan tvekan rosa och det passar mig perfekt. Jag är sugen på den lilla rosa väskan som är från Kate Spade. Som ni vet har jag en hel del väskor här hemma och jag funderar på om jag ska ta och sälja min stora Michael Kors då jag aldrig använder den. Det svåra är dock att det var min första designer väska. Får klura lite på den. Men oavsett om det blir ett nytt väskköp eller inte så känner jag mig väldigt redo inför våren. Det är en hel del plagg som ska köpas då min vår/sommar garderob är långt ifrån lika bra som min höst/vinter. Jag vill köpa kjolar, klänningar, skor, söta blusar gärna med volanger.

It feels a bit weird to post this today when it´s snow outside my window. I thought that spring was just around the corner but I guess I was wrong. On of the biggest trends this spring is pink and I love it. I have my eyes on that little pink bag from Kate Spade. Like you know I love bags and have a lot here at home. So I am think about selling my big black one from Michael Kors. The hard thing about it is that it´s my first designer handbag ever. I need to think about it. No matter if I buy a new bag or not I really want it to be spring. I need to buy a few new items because my spring/summer wadrobe is not as good as my fall/winter one. I need skirts, dresses, shoes, cute blouses with ruffels.
Dela

16 Kommentarer

 1. 6 mars, 2017 / 10:28

  Den rosa färgen är såååå underbar! Kram

 2. 6 mars, 2017 / 11:58

  Så snygga kläder!

 3. 6 mars, 2017 / 12:04

  Kate Spade väskan är ju verkligen goals!

 4. 6 mars, 2017 / 12:18

  jag ÄLSKAR rosa!!??

 5. 6 mars, 2017 / 15:17

  Åh gillar verkligen den rosa spetsklänningen och vita kjolen!! 🙂

 6. 6 mars, 2017 / 17:03

  Trodde också att våren var på väg, men så blev det minus 10 sådär bara igen. :/ Jackan var snygg! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   7 mars, 2017 / 15:26

   Ja så hemskt 🙁 Förhoppningsvis försvinner snön lika snabbt som den kom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.