3   28
0   22
3   45
3   40
3   38
7   39
2   38
3   32

16 år sedan

Hästar var mitt liv när jag växte upp. Jag spenderade varje sekund jag kunde i stallet. Min största dröm var att ha en egen häst men jag har inte suttit på hästryggen sen jag var 12 år gammal. Det är 16 år sedan. Saknaden har varit enorm. Att klappa på mulen, känna doften av stall och bara njuta av närvaron av dessa vackra djur.

Idag var jag i ett stall för första gången på 16 år. Idag fick jag klappa på mulen, titta in i de stora mörka ögonen och jag fick tillbaka den där magiska känslan. Vi var på kalas idag för att fira min sambos kusin som nyligen fyllt år och hans flickvän var där. Vi klickade direkt så trots att det är snöstorm ute så åkte jag med henne till stallet för att få mysa med hennes häst Sixten. Jag kan inte med ord förklara hur lycklig jag är just nu. Hur otroligt mycket detta betydde för mig. Tusen tack Matilda för att jag fick följa med, dream come true!


Horses was a big part of my life when I was growing up. I spent every second that I could in the stables. My biggest dream was to have a horse of my own but I have not been on the horse back since I was 12 years old. That´s 16 years ago. I have been missing it so much. The cuddling, smell of stable and just enjoy these amazing animals.

Today I was in a stable for the first time in 16 years. Today I got to cuddle, look into those big dark eyes and I felt that magical feeling again that I´ve been missing. We were at a birthday party today to celebrate my partner’s cousin and his girlfriend was there. We clicked instantly so even though it’s a blizzard out there I went with her to the stables to get to cuddle with her horse Sixten. I can´t explain in words how happy I am right now. How incredibly much this meant to me. Matilda thank you for letting me come along, a dream come true!

Dela

24 Kommentarer

 1. 5 mars, 2017 / 22:15

  Men oh så mysigt, så roligt att ni klickade med så hon tog med dig dit, =D förstår att det väckte minnen

 2. 5 mars, 2017 / 22:42

  Åh vad mysigt, hästar är det absolut bästa som finns. Jag önskar så att det fanns tid till en häst i mitt liv just nu, men har inte ridit på säkert 4 år. Men någon gång blir det egen häst igen!

  • dixiwonderland
   Författare
   6 mars, 2017 / 09:51

   Saknaden är ju enorm när man en gång har hållit på med dessa vackra varelser 🙂

 3. 5 mars, 2017 / 22:54

  Hennes häst påminde lite om min systers häst faktiskt! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   6 mars, 2017 / 09:50

   Då har din syster en väldigt fin häst 😀 Jag har aldrig i hela mitt liv sett en så stor häst. Han är 178 cm i mankhöjd xD

 4. 6 mars, 2017 / 07:31

  Det var superkul att du följde med! Ses snart igen hoppas jag! :* kram!

 5. 6 mars, 2017 / 07:45

  Jag har också hållit på med hästar typ hela min uppväxt <3 Saknar det verkligen. Blir så lycklig i stallet och älskar att sitta på hästryggen.
  Kram och ha en fin måndag <3

  • dixiwonderland
   Författare
   6 mars, 2017 / 09:49

   Ja men visst blir man! En gång hästtjej alltid hästtjej 😀

 6. 6 mars, 2017 / 08:21

  Wow…. Det måste ha varit en underbar känsla! Kram

 7. 6 mars, 2017 / 08:46

  Åh vad roligt!

 8. 6 mars, 2017 / 08:59

  Älskar hästar, så kloka, vänliga och mysiga djur <3

 9. 6 mars, 2017 / 09:14

  Åh vad kul att va tillbaka i stallet och känna så! <3
  sv: Tack! 😀

 10. 6 mars, 2017 / 09:22

  Åh vad roligt att du fick följa med!

 11. 9 mars, 2017 / 09:40

  Åh så mysigt! Jag har ridit mycket innan men nu var det riktigt länge sen, har verkligen saknat det den senaste tiden.

  • dixiwonderland
   Författare
   9 mars, 2017 / 10:13

   I know that feeling! Jag saknar inte att rida så mycket men just att vara i stallet och mysa är det bästa som finns! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.