2   21
1   26
4   38
6   25
4   25
2   21
0   29
0   19

En slaskig och krasslig dag

En slaskig och krasslig dag

Så glad att vi hann fotografera dessa bilderna för nu är det bara grått och slaskigt överallt. Jag vaknade upp lite krasslig idag. Jag känner av i halsen men det gör inte ont. Har jag tur nu så blir det inte värre än så här. Jag sov dåligt inatt (5,5 timma) samt att lägenheten var rätt kall när jag vaknade så kan ha varit därför som jag kände mig lite krasslig. Promenaderna med Messi och Smilla idag gick lika bra som alltid. Imorgon blir det förmodligen våra sista promenader innan vovvarna ska på jullov.

Jag kommer naturligtvis att sakna dom jätte mycket. Men jag ser också fram emot att få en mindre sak att göra. Nästa vecka kommer jag dela med mig av resultatet för 2022 samt mina framtidsplaner inför 2023. Detta året har varit lärorikt på många sätt. Främst så har jag insett att jag inte kan göra allt och behöver prioritera min tid bättre. Även om jag älskar allt det som jag gör så behöver även jag vara ledig. Få tid att andas och återhämta mig. Resten av dagen så ska jag bara ta det lugnt och pyssla med mina växter.

Dela

2 Kommentarer

 1. 21 december, 2022 / 10:14

  Vilken fin bild! Hoppas du mår bättre snart <3

  • dixiwonderland
   Författare
   25 december, 2022 / 10:27

   Blev frisk på självaste Julafton så det var ett Christmas miricale 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.