1   3
45   45
0   30
6   30
6   42
0   27
0   19
5   33

En riktigt bra start på det nya året

Reklamlänk för Lyko.se
En riktigt bra start på det nya året

Nu kan jag äntligen bli av med mina gråa hårstrån. Har bloggat om denna produkten tidigare och den är grym. Skulle jag fixa utväxten hos min frisör så hade jag behövt gå dit varannan månad och det har jag verkligen inte råd med. Just nu har även Lyko ett erbjudande där du får 3 hårprodukter men du betalar bara för 2. Super bra!

Idag har det varit full rulle i vanlig ordning. Vaknade upp till strålande sol vilket fick mig på stålande humör. Jag kunde verkligen se hur växterna njöt av solens strålar. Fotograferade en del imorse och sen fick jag frågan om jag ville ta ut Nala på en promenad. Hennes matte väntar barn nu i Februari så hon var lite trött idag. Men naturligtvis så tackade jag ja!

Mina promenader med Nala betyder otroligt mycket för mig. Vi har framför allt väldigt roligt tillsammans men det gör så himla mycket för mig både psykiskt och fysiskt. Jag mår mycket bättre av att få komma ut i naturen och min hälsa förbättras. Med tanke på hur många semlor som jag har hunnit äta redan så behöver jag verkligen ut och röra på mig. Mitt arbete går ut på att sitta framför datorn i flera timmar om dagen så hade jag inte haft mina promenader med Nala så hade jag förmodligen aldrig kommit ut. Och frisk luft gör otroligt stor skillnad för en.

En riktigt bra start på det nya året

Nu ska jag ta och fortsätta texta mina videos. Känns så himla skönt med mitt nya schema för Youtube. Mina tre senaste videos har slagit rekord efter rekord. Om ens videos lyckas bra inom de första 24 timmarna så får man fyrverkerier av Youtube och det har jag fått på varje video nu. Så himla roligt!

Och något som dessutom känns helt amazing idag är att jag har fått en så sjukt bra lön! Jag har en viss summa som jag vill få ut varje månad och idag fick jag ut mer än det. Jag tänker njuta som bara den för jag vet att det förmodligen kommer komma månader där jag inte ens får ut 2000 kronor. Men det känns otrolig kul att få starta året med en lön som jag känner mig nöjd med. Nu är det bara att fortsätta arbeta, fullt fokus framåt och förhoppningsvis så fortsätter det att rulla på så här bra.

Dela

6 Kommentarer

  1. 26 januari, 2022 / 21:00

    Vilken underbar start på dagen!

  2. 26 januari, 2022 / 21:50

    Så härligt att du haft en grym start på nya året och vad skönt att du kunnat gjort ett större eget uttag än planerat! 🙂 Heja!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.