0   16
5   23
1   17
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47

En riktig busdag i hundgården med Nala

En riktig busdag i hundgården med Nala

Vilken underbar start på veckan. Dagen började med att vi donerade hela sex kassar fulla med kläder plus en stor resväska till kvinnojouren. Jag gjorde ett inlägg på facebook där jag bad mina vänner donera en massa kläder som de inte längre behöver. Tyvärr var det inte alls många som hörde av sig men på tre familjer fick vi ihop mycket ändå. Störst tack ska mina fina grannar har som samlade ihop hela fyra kassar.

En riktig busdag i hundgården med Nala

Kort efter att alla påsarna hade blivit hämtade så väntade en långpromenad med Nala. Vi ska få plusgrader senare i veckan och då min sambo är ledig så fick systemkameran följa med. Har inte riktigt vågat ha med den när jag går ensam med Nala då det är så halt ute. Nala var helt hysterisk när jag kom idag. Vi har inte träffats på ett par dagar och hon fick det att verka som det gått månader haha.

En riktig busdag i hundgården med Nala
En riktig busdag i hundgården med Nala
En riktig busdag i hundgården med Nala
En riktig busdag i hundgården med Nala
En riktig busdag i hundgården med Nala

Vi bestämde oss för att gå ner till hundgården i Gamle Dahl. Hade sån tur då hundgården var ledig när vi kom för hon behövde verkligen få leka av sig. Det märks att hon är en husky för hennes energi tar aldrig slut. Vi kastade pinne, jaga varandra och sen hade hon dragkamp med min sambo. Det går inget annat än att le när man ser hur otroligt glad hon är.

Om hon bara visste hur otroligt mycket hon betyder för mig

Hon kom in i mitt liv när jag behövde henne som mest. Även om det gått 1 år och 3 månader sen Bonzo somnade in så är sorgen så fruktansvärt påtaglig. Hade jag inte haft Nala eller Kira så tror jag aldrig att jag hade vågat öppna upp mitt hjärta för en ny hund i framtiden. Klart att jag är rädd för att hamna där jag var när sorgen var som mörkast. Men Nala får mig att inse att saknaden och sorgen är värt alla skratt och fina minnen som man skapar tillsammans.

Idag hade vi fyra minus och vi var ute i 2 timmar med Nala. Jag tycker dock att det är skönt med kylan och det tycker Nala med. När vi kom hem så var hon så trött. Men det gör mig glad för då känns det som att jag har gjort ett bra jobb. Vi brukar alltid mysa en stund innan jag går hem. Jag tycker det är viktigt att vi inte bara går promenader utan att vi kan ha det mysigt också. Detta var vår sista promenad för 2021. Det har varit fyra helt magiska månader.

Nalas ägare var så söta och hade köpt en julklapp till mig också. Är så himla glad över att jag har fått lära känna dom för vi har verkligen klickat. Jag har aldrig haft en så fin relation med någon av de hundägarna som jag har arbetat för tidigare så vår relation betyder väldigt mycket för mig. Efter promenaden med Nala åkte vi ut till Överby där vi skulle handla nyårs maten. Vilket tydligen hela stan skulle göra. Vi åkte även till Rusta där jag skulle köpa fler såna här fina gröna krukor och det visade sig att de var på rea för halva priset så jag köpte åtta styck! Vilket grymt fynd. Nu ska jag äta lite middag innan jag fortsätter att jobba.

Dela

6 Kommentarer

  1. 27 december, 2021 / 16:42

    Åh vilken fin tjej! Hundar kan verkligen bli ens bästa vänner <3

  2. 27 december, 2021 / 18:50

    Min hund älskar också att få springa runt när det har snöat 🙂 Älskar att se hennes glädje!

  3. 29 december, 2021 / 10:22

    Åh vad roligt, ser verkligen hennes glädje <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.