1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

En mysig start denna Lördagen

En mysig start denna Lördagen

Lördag morgon och en lugn dag väntar. Mitt larm ringde klockan åtta så jag smög upp och gjorde vår traditionella Lördagsfrukost. Vardagslyx är så himla viktigt! Snåla aldrig på det. Medan Johan låg och sov så fixade jag med allt, när vi ätit upp så tog jag hand om allt. Vårt förhållande är så långt ifrån jämställd man kan komma. Han tjänar majoriteten av pengarna, jag sköter allt här hemma. Men vi älskar det. Dock hade ingen av oss klagat om mina företag omsatte mer pengar. Men livet som företagare är aldrig enkelt.

Det blev en lugnare jobbvecka då jag endast hade Oliver i tre dar istället för fem. Även om jag älskar vovvarna så var det skönt att få långledigt då de flesta kommer tillbaka nu nästa vecka. Denna veckan så har vi hunnit med att hälsa på hos mamma och Kira. Mamma skämmer bort oss ordentligt med god mat och en massa ekologiskt kött. Vi köpte mycket ekologiskt kött förr men nu har vi tyvärr inte råd. Men då är det tur att mamma tycker om att skämma bort oss med en massa fina råvaror.

En mysig start denna Lördagen

Har fått lite frågor på instagram vad som är i dessa små skålarna. På bilden så ser ni smör där jag har blandat i lite persilja och salt. Tycker det ser lite lyxigare ut. I den andra så har vi philadelphiaost.

En mysig start denna Lördagen

Och denna veckan så fick jag äntligen krama om min bästa vän. Oavsett vad som händer i livet så vet jag att hon ALLTID finns där. Vi har varit bästa vänner i 24 år och det kommer aldrig förändras. Vi ser varandra mer som systrar idag och vi är bra på att ta hand om varandra. Även om vi bara sågs i två timmar så behövde jag de två timmarna mer än någonsin. Nu har vi lovat varandra att det inte får gå så här många veckor innan vi ses igen.

10 Kommentarer

 1. 5 augusti, 2023 / 12:17

  Men vilken frulle!! Exakt så man skulle vilja starta varje lördag 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   7 augusti, 2023 / 16:20

   Älskar våra Lördagar 😀 Så mysigt och gott 😀

 2. Anne-Marie
  5 augusti, 2023 / 12:39

  Så glad att jag har dig 🤗❤️

 3. 6 augusti, 2023 / 07:19

  Vardagslyx är underskattat, håller helt med!
  Och gulligt av din mamma att ge er eko-kött <3

  • dixiwonderland
   Författare
   7 augusti, 2023 / 16:20

   Men visst är det! Tycker man ska unna sig så ofta man kan 😀 Ja mamma är så gullig som skämmer bort oss <3

 4. 6 augusti, 2023 / 12:54

  vad gott och mysigt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.