1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Augusti

Augusti

Sommarens sista sommarmånad är här, Augusti. Denna sommaren blev allt annat än vad jag trodde den skulle bli. En flytt jag drömt om i 10 år blev totalt kaos. Vi fick uppleva så mycket oro och sorg som vi inte hade räknat med. Och när jag trodde att jag skulle få chansen att spendera mer tid med mina vänner när de hade semester så verkar de ha glömt bort att jag existerar.

Men saker börjar sakta men säkert falla på plats. Vi börjar bli klara med alla möbelköp som vi har sett som måsten och detta har gjort att lägenheten börjar kännas som ett hem. Vårt hem. Jag kan fortfarande inte fatta att allt detta är vårt. Vi har börjat landa och skapa nya rutiner. Några av mina favorit rutiner är gymmet. Jag älskar att gymma! Är så himla glad över att jag tog steget. En annan rutin som jag älskar är våra Lördags frukostar. Varje Lördag så gör jag rena hotellfrukosten här hemma till oss och vi njuter så mycket av att få starta morgonen tillsammans.

Augusti

Jag har kommit på mig själv flera gånger med att sitta i soffan och känt mig så himla lycklig. Tänk att jag hamnade här, i denna soffan, i denna lägenheten med mitt livs kärlek. Vi har varit tillsammans i så många år och man kan kanske tro att känslorna skulle svalna. Naturligtvis går jag inte runt och är nykär varje dag år efter år. Men det kommer stunder där jag har fjärilar i magen när jag ser på honom.

Så nu är vi här. I vår stora fina sekelskiftslägenhet. Det första kapitlet i denna nya boken är avslutat. Det var kaotiskt, sorgligt, fullt med oro, svordomar men bevis på att kärleken klarar allt kaos som kastas mot oss. Nu bläddrar vi till nästa kapitel som förhoppningsvis innehåller bra rutiner, god mat, många skratt och mycket jobb.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.