3   33
5   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

En lång men väldigt mysig dag

En lång men väldigt mysig dag

Min klänning är från Free People

Igår vaknade jag klockan 08:30 och ser att Nalas matte har skickat meddelande och undrar om jag kan ta Nala på morgonen. Naturligtvis kan jag det. Men denna morgonen vaknade jag upp utan el. De hade satt upp lappar i trapphuset att de skulle stänga av elen men dum som jag var så hade jag inte laddat mobilen under natten… Så för att fördriva tiden så gick jag och slängde soporna innan klockan nio på morgonen samt gick och köpte mjölk.

14.393 steg i 22 graders värme

Sen var det bara att äta frukost, borsta tänderna i köket för det var helt kolsvart i badrummet. Elen kom tillbaka så jag hann ladda mobilen en snabbis innan jag gick en mysig promenad med Nala. Och direkt efter Nala så gick jag till Smilla. Totalt så var jag ute i 2,5 timma och gick 14.393 steg i 22 graders värme. Kan säga att det var underbart att ta en iskall dusch. Och när jag skriver iskall då menar jag verkligen iskall. Älskar att duscha på de kallaste på sommaren. Arbetade i några timmar innan jag fixade mig och vid fem tiden så kom min bestie hit.

En lång men väldigt mysig dag
En lång men väldigt mysig dag
En lång men väldigt mysig dag

Vi gick till Pinchos då vi båda hade lite gratis tapas. Jag var så trött precis innan jag träffade min bestie. Hade fruktansvärd huvudvärk och mådde skit. Men så fort jag träffade henne så försvann allt det. Det är så viktigt att omge sig med människor som ger bra energi! Och det var så skönt att bara gnälla av sig och sedan skratta åt allt. När vi ätit klart gick vi ner till bryggan och satte oss. Trollhättan har ett väldigt dött centrum men nu märker man att det är sommar för bryggan var full med folk och restaurangerna var nästan fullsatta. Det var verkligen ett perfekt avslut på denna långa dagen.

En lång men väldigt mysig dag
Dela

2 Kommentarer

  1. 17 juni, 2022 / 20:45

    härliga bilder! oj det var mycket steg i sån värme!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.