3   71
1   36
3   54
5   35
5   79
1   125
1   28
11   25

En hel månad har gått sen vi senast kramade om dig

En hel månad har gått sen vi senast kramade om dig

En hel månad har gått sen vi senast kramade om dig

Det är svårt att förstå att det idag har gått en hel månad sen Bonzo somnade in i mina armar. En hel månad. Det känns som igår när han låg i vår bil och jag satt på huk framför honom. Solen värmde hans päls och vi visste att hans tid var inne. Det går inte en dag, en sekund utan att jag tänker på honom. Det är fortfarande så svårt att förstå att han aldrig mer kommer tillbaka.

I Måndags hämtade vi Bonzos aska

Det var jobbigt att åka dit. Bonzos sista bilresa var just den vägen. Vi åkte förbi ängen där vi stannade med honom. Det var mycket känslor den dagen men jag var mest glad över att få hem honom. Även om det inte var Bonzo i hans fysiska form så var det fortfarande Bonzo. När vi kom dit så visade Maria oss blombuketten som vi hade skickat några dagar efter att Bonzo somnat in. Hon hade torkat blommorna och dom båda tackade så mycket. För mig var det en självklarhet att skicka blommor. Det dom gjorde för oss den dagen men framförallt för Bonzo är obeskrivligt. Framför allt så gav de oss de finaste avslutet som vi någonsin hade kunnat drömma om.

Sen vi fick hem Bonzos aska i Måndags så har jag mått bättre. I början så trodde jag aldrig att jag skulle må bra igen. Hjärtat skrek av smärta och jag kände ingen glädje. Men när Bonzo kom hem igen så kändes lägenheten varmare. De två första veckorna efter att han hade fått somna in så hörde jag honom här hemma. Men efter det så har det bara känts kallt. Men nu när hans aska är här så känns det som att han är här med oss igen.

En hel månad har gått sen vi senast kramade om dig

Idag åkte vi iväg till Ikea för att köpa ramar till fotografierna som jag har framkallat. Det stora fotografiet på oss tillsammans är 50×75 så vi fick köpa en av de största ramarna på Ikea. För oss var det så viktigt att ha en minnesplats för Bonzo. En plats där vi kan tända ljus, vilket vi gör varje kväll. I mitten kan ni även se hans tillfälliga urna som vi fick när vi hämtade askan. Men urnan som vi beställde från USA borde komma inom 3 veckor. Vi längtar så mycket efter att få hem den. Kommer bli så himla fint. Det bästa med denna platsen är att vi ser den från sängen. Så det första jag kommer se när jag vaknar är de stora fotografiet på oss tillsammans.

Dela

3 Kommentarer

  1. 18 oktober, 2020 / 15:53

    Åh så fin minnesplats, förstår att det känns bättre <3<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.