0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32
6   26

En fullspäckad vecka


Inlägget är reklam för Åhlens.se och innehåller annonslänkar

spagetti och köttfärssås på mateus tallrikar på en fullspäckad dag

Vilken fullspäckad vecka detta är för mig. Ni såg kanske schemat som jag publicerade tidigare i veckan? Det har varit jobb från tidig morgon till sen kväll. Igår redigerade jag hela 3 videos och laddade upp dom. Nu återstår bara textningen på dom, vilket är det tråkigaste som finns haha. Det är verkligen det tråkigaste med mitt jobb! Det är alltid mycket att göra under vintern men anledningen till varför schemat är så fullspäckad är för att jag har börjat jobba mycket mer med instagram. Anledningen till varför jag aldrig har brytt mig om mitt konto är för att jag har så himla många utländska följare. 23% av mina följare är från USA vilket förstör så mycket för mig i deras algoritmer. Anledningen till varför är för att när jag började med instagram så skrev jag alltid på engelska.

Men något som är kul är att jag har gått från 4% till 12% från Sverige. Det är en riktigt bra ökning så jag hoppas att det fortsätter så. Inte för att jag har något emot Amerikanare men det är svårt att kunna tjäna pengar på instagram när majoriteten av ens följare är från ett annat land och inte förstår vad det är jag skriver. Jag upplever att desto mer aktiv jag är desto mer vinner jag på det. Men det gör också att stressen ökar för att man ska komma ihåg att uppdatera överallt. Man måste planera och tänka 3 dagar framåt för att aldrig komma efter. Det är den typiska stressen som alla influencers pratar om. Att aldrig vara ledig och konstant ha jobbtankar i huvudet.

spagetti och köttfärssås i mateus tallrikar på en fullspäckad dag
Det blev spagetti och köttfärssås. Alltså hur fina är inte dessa djupa tallrikarna från Mateus? Jag har ju de vanliga men jag behöver köpa mer från denna serien. Älskar den så mycket.

Därför var det så skönt att åka hem till Bestie och få komma bort. Det blev dock lite jobb där också men vi hann med att laga mat. Jag lagar mat och hon städar efter mig haha! Sen blev det efterrätt och det roligaste av allt var att spela Mario Cart. Jag blev så förbannad och där med högljudd att de stackars katterna fick panik. De är inte vana vid att någon skriker och slänger fula ord åt höger och vänster haha. Men vi hade det så roligt och jag är så glad att hon alltid får mig att må så bra.

Dela

8 Kommentarer

 1. 19 november, 2020 / 10:23

  Det där såg riktigt gott ut! 🙂

 2. 19 november, 2020 / 10:59

  Ja, det är inte lätt att ge lika mycket tid på alla sina sociala medier. Just nu prioriterar jag bloggen och inte instagram, Det märks också på följarantalet.. Mitt konto växer inte direkt.

  • dixiwonderland
   Författare
   19 november, 2020 / 13:49

   Efter instagrams jävla uppdatering så tappar man verkligen lusten totalt 🙁 Fattar inte vad fan dom håller på med.

 3. Marie
  19 november, 2020 / 15:28

  Vi får ha mer speldagar 😉 jätteroligt var det 😘❤️

  • dixiwonderland
   Författare
   19 november, 2020 / 16:12

   Ja det måste vi 😀 Så kul ❤️

 4. 19 november, 2020 / 20:11

  vad roligt att du ökat i sverige 🙂 men förstår att de är en sådan stress och press 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   20 november, 2020 / 20:10

   Ja det är super kul att jag äntligen har ökat där 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.