1   29
4   32
1   26
3   28
5   27
4   45
1   35
2   33

En efterlängtad dag hos bestie


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens.se

Ren lycka är när man får träffa sin bästa vän när man inte har setts på 2 veckor! Vi båda har haft som abstinens men så underbart att äntligen ses. Extra roligt också att vi var hemma hos min bestie för en gångs skull. Hon har köpt de mest magiska köksbord som ni kan tänka er. Även stolarna är nya. Så himla fint. Älskar verkligen bordet.

Vi åt en god sallad och så naturligtvis efterrätt på det. Hennes porslin är från Mateus och ni finner den stora tallriken här och den lilla här. Så himla fint och jag tycker det matchar så himla bra till bordet. Mateus har överlag så himla fint porslin. Synd bara att det är så dyrt. Men man får kanske önska sig porslinet i födelsedagspresent och julklapp haha.

Sen var hon så himla gullig och överraskade mig med blommor! Alltså hur söt är hon inte? Hon sa att eftersom jag varit så sjuk och svimmat så ville hon göra mig glad. Det roliga är att jag hade med mig en växt till henne. Great minds think alike haha.

Sen blev det naturligtvis en massa mys med mosters älsklingar. Jag är ingen kattperson men är tacksam över att mina vänner har så snälla katter. Ett tag var jag faktiskt riktigt rädd men nu går det bättre. Tea och Nova som ni ser på bilderna är hur mysiga som helst. Piratos eller Pirre som jag nu kallar honom kommer alltid vara favoriten. Tyvärr ville han inte vara med på kort idag.

Och så måste jag naturligtvis visa upp hennes Bird of Paradise! Är så avundsjuk för jag älskar dessa men de blir så galet stora så vi hade aldrig fått plats med en. Men så fin och som jag skrev i detta inlägget. Så snyggt att ha växterna i korgar.

Dela

18 Kommentarer

 1. 19 juli, 2019 / 19:01

  Ååååh bordet! Det är ett sånt vi har köpt också, inte långt kvar nu till jag kan packa upp det ur kartongen och använda det! Så himla fint 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   20 juli, 2019 / 11:02

   Ni kommer ÄLSKA det! Så jävla fint 😀

 2. 19 juli, 2019 / 22:27

  Så mysigt! 😀 jag har flera tallrikar + koppar från Mateus som jag köpte i våras, men vårt bord är så fult så kan inte använda porslinet förrän jag köpt ett finare bord att ställa dom på hahah..

 3. 20 juli, 2019 / 12:05

  Så fina bilder, mysigt det lät 🙂 kram

 4. 20 juli, 2019 / 12:47

  Så mysigt och så fint hon har det hemma! 😍

 5. 20 juli, 2019 / 14:18

  Håller med, älskar bordet, stolarna och porslinet! Mateus har verkligen så fint porslin! 🙂

 6. 20 juli, 2019 / 18:49

  å vad mysigt! så snygga stolar hon har 😀

 7. 20 juli, 2019 / 19:33

  Så otroligt fint och gott 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.