2   33
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

En dag i taget

Igår åkte vi ut till Öresjö för att hälsa på min sambos farmor och farfar. Hans farmor fyllde år i början av månaden men vi har inte haft möjlighet att fira henne på grund av olika omständigheter så vi åkte dit med en blomma och en massa bullar. Bonzo älskar att vara ute i Öresjö och just nu vill jag låta honom göra allt det som han älskar.

Igår var första dagen som jag inte grät men de två tidigare dagarna så har jag gråtit från de jag vaknar till de att jag går och lägger mig. Men nu har det landat och jag försöker att ta en dag i taget. Ibland kan det vara svårt att leva i nuet. Men just nu i denna stund så mår Bonzo bra. Han springer och busar precis som han alltid har gjort och det är det viktigaste. Jag skulle aldrig ha kvar honom för min egen skull men i denna stund mår han som sagt bra. Ni kanske minns att vi åkte ut till Öresjö tidigare i veckan för att tvätta vår bil men att det inte fanns vatten?

Nu hade de äntligen fått sitt vatten så vi passade på att tvätta rent bilen.
Bonzo låg i skuggan och kollade på.

Min sambo har verkligen världens bästa farfar. Han är över 80 år men helt klar i huvudet. Älskar att lyssna på honom då han är så himla allmänbildad. Han blev så himla imponerad över hur mycket äpplen de har fått på båda äppelträden i år. Jag är ju deras äppelskötare och jag har till och med lyckats få igång de ena trädet som inte hade fått äpplen på över 10 år.

Nu har min sambo åkt iväg med urinprovet som vi nyss tog. De förra som vi tog hos veterinären var inte så bra. Därför ville de ha ett urinprov från hans första promenad. Men det gick jätte bra att ta urinproverna så nu är det bara att vänta på provsvaren.

Åter igen vill jag tacka alla er som har hört av er!
Det värmer så otroligt mycket i en stund som denna.

Dela

8 Kommentarer

 1. 22 juli, 2019 / 09:15

  Finaste Bonzo <3<3<3

 2. 22 juli, 2019 / 10:03

  Vad skönt att Bonzo har blivit lite piggare och hoppas att det går åt rätt håll. <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   22 juli, 2019 / 18:38

   Jag tycker han kissar mycket mindre än tidigare samt så har han inte kissat inne sen i Torsdags vilket är väldigt positivt. Nu inväntar vi provsvaren som borde komma i slutet av veckan :/

 3. 23 juli, 2019 / 08:20

  Fina du, kämpa på! Skönt att höra att han verkar bli bättre <3

 4. 23 juli, 2019 / 09:30

  Så vackra bilder och så viktigt att ta en dag i taget ja!! Skönt att Bonzo är pigg och hoppas provsvaren är bra, håller tummarna!! kramar<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.