2   14
2   16
4   22
0   14
1   46
6   28
0   21
5   22

Du är ostrukturerad och det är inte likt dig

Du är ostrukturerad och det är inte likt dig

Jag kan inget annat än att le när jag ser dessa bilderna. Jag har verkligen världens bästa jobb. Både jag och hundarna är så glada nu när vi äntligen börjar gå mot kallare väder. Det är fortfarande varmt på dagarna men i slutet av September så hoppas jag att temperaturen har sjunkit ordentligt. Finns inget mysigare än höstpromenader när luften är så där krispig.

Igår efter hundarna så kom min bestie förbi. Jag bjöd på hemmagjord blåbärspaj med vaniljglass och vi pratade om allt. Jag hade planerat en väldigt lång resa för att spela in en video till min Youtube kanal. Resan skulle ta 8 timmar tur och retur. När detta först bokades så kändes det så roligt. Men desto mer dagarna rullade på så växte klumpen i magen. Min bestie sa även ”Du är ostrukturerad och det är inte likt dig” vilket hon har absolut rätt i.

Du är ostrukturerad och det är inte likt dig

Så igår avbokade jag resan vilket kändes så skönt. September är en väldigt jobbig månad då det var Bonzos sista månad i livet. Ofattbart att det snart gått två långa år utan honom. Ändå känns det som om det vore igår. Hjärtat gör fortfarande lika ont och saknaden är brutal. Men jag försöker att ta en dag i taget.

Jag mår inte bra av att vara ostrukturerad

Jag är våg och strävar alltid efter att ha balans. Och även om jag älskar att planera så kan även jag bli ostrukturerad. Men jag är väldigt glad och tacksam över att ha vänner som säger till mig när jag behöver ta ett steg tillbaka. Ibland så vill man lite för mycket för sitt egna bästa. Men nu väntar två promenader med vovvarna på bilderna. Sen ska jag göra en god broccolisoppa. Resten av dagen/kvällen ska spenderas med att ta hand om alla växterna då jag har både trips och spinn. Ska även jobba undan lite jobb för imorgon ska jag till Göteborg och filma en video.

Dela

4 Kommentarer

 1. 8 september, 2022 / 11:52

  Struktur är viktigt!

 2. 8 september, 2022 / 14:36

  Håller helt med, ganska trevligt med lite svalare väder då även dem fyrbenta orkar gå lite längre då! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   8 september, 2022 / 15:10

   Ja verkligen. Slippa vara helt svettig när man kommer hem 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.