3   1
0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32

Detta kommer bli årets mest stressiga vecka

Detta kommer bli årets mest stressiga vecka

Igår julpyntade jag och det går inte att förklara hur bra jag mår i själen! Jag är alltid 120% i allt jag gör. Antingen så går jag all in eller så blir det ingenting alls. Men det känns underbart att ha lite julmysigt här hemma. Utanför kan jag se att små snöflingor faller till marken. Hoppas att det kommer en massa snö!

Detta kommer bli årets mest stressiga vecka

Något som är relaterat till julen är stress. Men jag hade inte varit stressad om saker inte hade gått helt åt helvete igår. Under större delen av November har jag arbetat stenhårt med att spela in och tidsinställa videos för min Plantmas. Varje dag kommer en ny video som man kan se som en ny lucka. Och igår publicerades den första tävlingen och där gick allt fel. Jag kunde se att folk kommenterade videon men det fanns inga kommentarer. Jag spenderade 5 timmar med att försöka hitta kommentarerna men det fanns inga. Sen var det en tjej som skrev till mig att hon inte kunde kommentera överhuvudtaget så jag valde att ta bort videon.

Detta kommer bli årets mest stressiga vecka

Så idag var tanken att jag skulle spela in tre videos och sedan vara klar. Men nu måste jag istället spela in sex videos för jag måste göra om tävlingarna då Youtube inte verkar acceptera vissa saker som deltagarna behöver göra för att vara med i tävlingen. Sånt jäkla krångel! Men det är bara att sätta igång och få klart allt.

Julmarknad

Denna veckan har jag även Julmarknaden. Nu förstår ni kanske varför detta kommer bli årets stressigaste vecka. Jag kommer inte kunna andas ut förrän jag har fått tag på allt de riset som jag behöver för att kunna binda kransarna. När jag väl har fått tag på det då kan jag andas ut. Men förhoppningsvis så får jag tag på det nu på Onsdag. När jag pratade med dom sist så sa de att de skulle få in en stor leverans på Tisdag.

Det tar tid att binda kransar och jag ska göra nio styck. Sen har jag även Nala denna veckan så det är väldigt mycket som ska göras. Men när jag blir stressad så försöker jag ta en dag i taget. Det hjälper att hålla fokuset på dagens uppgifter istället för att man ser hela veckans.

Dela

4 Kommentarer

 1. 6 december, 2021 / 11:32

  Stressa inte ihjäl dig nu!! <3
  En sak i taget & glöm inte att det ska vara roligt mitt i allt, det är de viktigaste! Kram

 2. 6 december, 2021 / 21:44

  Låter spännande trotts att det blir stressigt 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   7 december, 2021 / 10:08

   Ja det ska bli så roligt 😀 Får hoppas att jag får sålt alla kransarna 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.