3   7
0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32

Detta har varit en väldigt jobbig vecka för mig

Jag hoppas att ni haft en bra helg. Jag är fortfarande i min svacka så Johan bestämde att vi skulle ut och äta idag så vi åkte ut till Överby. Som ni vet handlar jag aldrig i butiker då jag har svårt för stora folkmassor men idag hade vi tur för det var väldigt tomt. Gick in på H&M och tittade då dom gjort om hela butiken. Måste säga att jag är väldigt positiv till förändringen. Det roligaste är att vi ska få H&M Home.

Detta har varit en väldigt jobbig vecka för mig. Jag har för första gången på 10 år inte haft någon som helst inspiration till bloggen. Jag tror jag har satt för stora krav på mig själv och när jag inte kunnat leva upp till dom så har jag tappat allt. Jag har känt mig väldigt nedstämd men jag hoppas att det ska vända snart just bare with me.

I hope you guys had a great weekend. I´m still stick in my twilight zone so Johan wanted to take me out so we went to Överby. I never shop in stores because I don´t like big crowds but luckly there was not many people out. We went to H&M because they have remade the whole store. I really like it and one funny thing is that we are going to get H&M Home.

This has been a very hard week for me. For the first time in 10 years I have not had any inspiration for the blog. I think I’ve put too much demands on myself and when I can not live up to them I’ve lost everything. I have felt very down but I hope I will get back soon to my normal self.
Dela

18 Kommentarer

 1. 23 april, 2017 / 17:46

  kram fina fina du! <3 <3

 2. 23 april, 2017 / 18:00

  Vad roligt att ni ska få H&M HOME, det har vi nyligen också fått. Vad skönt att det inte var så mycket folk då så det var trevlig vistelse för dig med. Så vacker bukett

  Tack för raderna hos mig, det värmer

  • dixiwonderland
   Författare
   24 april, 2017 / 11:37

   Det verkar som att H&M valt att expandera väldigt mycket då flera skriver att dom ska få H&M Home 🙂

 3. 23 april, 2017 / 20:26

  Åh så jobbigt med en sådan vecka, hoppas att det blir bättre!! <3 roligt att ni ska få H&M Home, de har ju såå mycket fint!!

 4. 23 april, 2017 / 20:45

  Tråkigt med en svacka! Hoppas du mår bättre snart <3

  • dixiwonderland
   Författare
   24 april, 2017 / 11:32

   Ja det hoppas jag också, tack fina du 🙂

 5. 23 april, 2017 / 21:47

  Åh jag blev helt galen när dom höll på att ändra om så jag vände och gick, haha! Dock var det när dom börjat så kanske blivit bättre nu, hade ingen aning om att vi ska få H&M HOME, helt perfekt ju!!

  • dixiwonderland
   Författare
   24 april, 2017 / 11:31

   Nu är dom klara i butiken och det är så himla fint 😀 H&M Home har dock inte öppnat än men resten av butiken är klar 🙂

 6. 23 april, 2017 / 21:59

  Usch vad jobbigt att du haft en så tufft vecka! Du är så stark som ändå tog dig ut idag! <3 <3

 7. 24 april, 2017 / 06:58

  Vad jobbigt för dig som känner så och hoppas att det känns bättre snart. Åh jag vill också att hm home ska öppna i Örebro! <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   24 april, 2017 / 11:29

   Ja vi alla hamnar väl i svackor tyvärr men man vet att det blir bättre 🙂

 8. 24 april, 2017 / 10:53

  Åh vi ska också få HM home här i vårt köpcentrum, längtar! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.