0   16
5   23
1   17
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47

Är man en bohemian lover så är Free People det perfekta klädmärket


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Jag har älskat Free People i flera år. Är man en bohemian lover så är Free People det perfekta klädmärket. Deras kläder är magiska men på samma sätt som det finns guldkorn så finns det också plagg där man undrar hur dom tänkte. Jag har velat köpa kläder ifrån dom länge men nästan allt ligger över tusenlappen så det har inte blivit av.

Jag köpte denna klänningen för 699 kronor och då är den på rea. Nypriset är 1225 kronor men jag måste säga att det var så värt det. Jag tog storlek L då jag vill ha den oversize som med allt annat haha. Klänningen är på gränsen till för kort. När jag var yngre så använde jag tröjor som klänningar (kom ihåg att jag är väldigt liten) men med åldern har jag blivit mer reserverad i min klädsel men så länge det inte blåser så klarar jag mig nog haha.


I have been loving Free People for many years. If you are an bohemian lover Free People are the perfect brand for you. Their clothes are pure magic. Some of their items are amazing and some makes me wonder what they where thinking. I have wanted to buy clothes from them for a very long time but almost everything is more then 1000 sek.

I bought this dress for 699 sek on sale. It was 1225 sek before but I must say that it was worth it. I took size L because I wanted it oversize like everything else haha. The dress is almost to short. When I was younger I used sweaters as dresses (remember that I´m very small) but the older I got the more reserved I have become when it comes to my clothes. As long as it wind is on my size it will work out fine haha.

22 Kommentarer

 1. 24 april, 2017 / 10:42

  Klänningen är superfin!

  • dixiwonderland
   Författare
   24 april, 2017 / 11:29

   Visst är den 😀 Längtar så efter att få fota i den men det lär nog dröja för nyss snöade det 🙁

 2. 24 april, 2017 / 11:03

  Älskar printet på klänningen!

  • dixiwonderland
   Författare
   24 april, 2017 / 11:28

   Ja visst är det fint 😀 Så vackra detaljer!

 3. 24 april, 2017 / 11:58

  Bra tips, så fin klänning! 🙂 Sv: Har också hört att Louboutins är väldigt obekväma, men har också hört att dom är det tills man gått in dom, sen är dom jätte bekväma. Följer i all fall Johanna e Olsson som tagit upp det i en video 🙂 Men jag får se, ska ju som sagt inte köpa dom just nu ändå i så fall 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   25 april, 2017 / 09:11

   Ja jag tänkte bara säga det så du visste om det 🙂

 4. 24 april, 2017 / 12:00

  Och tack för din kommentar! 🙂 Hoppas jag också har en super bra London resa ändå! 🙂 Är också dessutom förkyld haha så hoppas jag och min kompis kan hålla ett lite lugnare tempo så jag orkar med att göra allt 🙂

 5. 24 april, 2017 / 16:54

  Jätte fin, liksom det perfekta blommiga plagget. Hälsningar från Schweiz //Sofia (kolla gärna in min blogg för wellness och inredning)

 6. 24 april, 2017 / 17:00

  Fin klänning !

 7. 24 april, 2017 / 18:22

  Åh vad fin!! 🙂

 8. Sara
  24 april, 2017 / 23:26

  Guud så fin klänning!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.