2   21
0   26
2   58
4   79
4   36
0   22
2   43
5   27

Det som gör städningen rolig är när man har bra redskap


Detta inlägget är ett annonssamarbete med Stadbutiken.se

Sen jag fick mitt andra jobb så har vi fått göra om i vår hushållsrutin här hemma ett par gånger. Tidigare så var det jag som skötte allt här hemma. Det enda vi gjorde tillsammans var att handla. Detta fungerade väldigt bra för oss men i samband med att jag fick ett till jobb så var vi tvungna att fördela upp sysslorna i hushållet.

Till en början så var det svårt att hitta rätt balans på vem som skulle göra vad. Men nu efter 3 månaders tid så har vi fått in bra rutiner. Min sambo sköter all tvätt då majoriteten av tvätten består av hans kläder. Jag lagar all mat. Nu sköter jag även disken så länge min sambo plockar undan disken och gör rent på bänkarna. Dammsugningen och att ta ut skräpet skulle jag säga är lika medan jag handlar all mat. Jag tror att städning är något som många par bråkar om men vi har aldrig gjort det. Vilket är så skönt för det är verkligen ingenting att bråka om. Sen är min sambo betydligt mer pedantisk än vad jag är, men tycker han att det är stökigt så är det väl bara att städa tänker jag?

Det som gör städningen rolig är när man har bra redskap. Det ska gå fort och inget krångel. Samma sak gäller naturligtvis för företag när de köper in städmaskiner. Nu har jag ingen lokal för mitt företag men jag har arbetat på platser där vi i personalen tyvärr hade väldigt dålig utrustning vilket försvårade städningen så otroligt mycket. Genom att investera i bra städmaskiner så sparar man både tid och pengar. Städbutiken.se har allt inom städning som ditt företag behöver.
Dela

4 Kommentarer

  1. 16 januari, 2020 / 12:30

    Det är verkligen viktigt att ha dom rätta verktygen till städningen. 😀 Kramis

  2. 17 januari, 2020 / 09:44

    Håller helt med, bra redskap underlättar så mycket! 😀 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.