4   19
4   22
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Det sjukaste som jag någonsin har beställt online

Min första Unboxing video och det sjukaste som jag någonsin har beställt online. Men ibland så måste man våga chansa och denna gången gick det så himla bra! Ni får helt enkelt se videon för att få reda på vad det är som jag har beställt.


Denna veckan blev lite annorlunda då min sambo har varit hemma och varit sjuk. Det rubbar mitt arbetsschema eftersom att jag arbetar för det mesta här hemma. Jag är dock riktigt nöjd över att jag lyckades publicera två blogginlägg under både Måndagen och Tisdagen. Det tar så mycket mer tid än vad man tror att skriva ett blogginlägg. Sen när man vloggar vid sidan av så känner jag att jag vill dela upp det så att man inte både läser och ser exakt samma saker. Men jag tycker att jag har fått en riktigt bra balans på det hela.

Dock märker jag tydligt att vi går mot ljusare tider för denna veckan har jag vaknat 06:10 varje morgon. Det första Bonzo gör förutom att han är skit sur på mig (för att jag har väckt honom) är att han sätter sig vid vår säng och väntar på att jag ska lyfta upp honom i sängen. Så han har fått ligga bredvid min sambo och sova medan jag sitter och arbetar.

”Jag har så mycket inspiration för mitt arbete”

Och det känns underbart att känna så! Under vintern så tror jag att alla som håller på med sociala medier kan känna igen sig i att man tappar gnistan. Bristen på solljus gör det så fruktansvärt svårt att kunna prestera. Men med ljuset så blir allt så mycket enklare. Jag tycker också att det är så roligt att kunna kombinera så många olika saker. Att jag själv kan välja om jag vill blogga om inredning, kläder eller skiva ett inlägg om något som jag har beställt online. Att jag har alla goa hundarna som ger mig så mycket kärlek och att jag förhoppningsvis kommer få möjligheten att fotografera så mycket mer. Och på tal om fotografering, ni har väl inte missat bilderna från fotograferingen som jag gjorde i Lördags?

Dela

24 Kommentarer

 1. 28 mars, 2019 / 10:19

  Vilka underbara bilder, ser fram emot att tittta på videon efter jobbet!

 2. 28 mars, 2019 / 10:28

  Jag känner också mera inspiration under ljusare tider och det är så härligt. Oj jag har råkat skriva krya på er flera gånger istället för att han ska krya på sig. Så tokigt det kan bli och hoppas att du klarar dig. 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   29 mars, 2019 / 08:13

   Så härligt när inspirationen flödar 😀

 3. 28 mars, 2019 / 11:58

  Åh, grönaväxtriket är ju fantastiska! Och silverrankor är ju så himla fina. Måste införskaffa mig en jag med trots att det inte lär få plats haha! 🌿

 4. 28 mars, 2019 / 15:19

  Men gud vad söt du är när du packar upp, helt förväntansfull och glad 😀 Visste inte ens att man kunde beställa växter så på nätet 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   29 mars, 2019 / 08:13

   Visst är det galet att det går? Jag trodde faktiskt bara att det var möjligt i USA eller att man beställer till butiken men det går alltså att beställa hem också. Livsfarligt för mitt bankkonto xD

 5. 28 mars, 2019 / 15:34

  Wow vilka vårkänslor man får när man ser bilderna på blommorna! Här blommar det inte så mycket än 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   29 mars, 2019 / 08:12

   De första påskliljorna slog ut igår 😀

 6. 28 mars, 2019 / 16:05

  Men åhh den är ju så fin verkligen! Aldrig hört om den växten förut faktiskt, spännande med något nytt 😀

 7. 28 mars, 2019 / 18:21

  Krya på din sambo och så underbart med vår och ljus! 😍

 8. 28 mars, 2019 / 20:12

  Så härliga och fina vårbilder! Och så härligt att du har massa inspiration till ditt arbete just nu! 😀

 9. 28 mars, 2019 / 20:12

  så fina blombilder 😀

 10. 29 mars, 2019 / 02:19

  Nej vad kul! Och så himla underbart att du har sån inspiration vännen! Det gör mig verkligen så otrolig glad, och pepp, att höra =) KRAM fina <3

 11. 29 mars, 2019 / 06:29

  Underbara bilder!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.