1   16
5   21
0   15
1   18
1   30
3   32
1   19
2   26

Det kommer bli ett par regniga dagar framöver

Det kommer bli ett par regniga dagar framöver men det betyder inte att jag tar en paus från att fotografera. Naturligtvis påverkar vädret mitt jobb väldigt mycket men om man vill utvecklas oavsett vad det gäller så måste man göra det som är svårt.

Igår regnade det hela dagen men vid sex så sprack det upp så jag tog ut Bonzo och fotograferade honom. Ljuset precis efter att det har regnat är väldigt speciellt. Det är som att naturen fått en bättre skärpa. När vi satt och åt middag igår så ringde min mamma och frågade om jag såg regnbågen. Som tur var kunde jag se den från vårt fönster så jag kastade mig efter kameran men hann aldrig få en bild innan den försvann. Blev så ledsen men sen började det regna igen och solen lyste igenom de tjocka molnen så då hängde jag ut igen och fotograferade medan Johan skrek att jag skulle ta på mig ett par byxor haha.


We will have some rainy days now but that do not mean that I will take a break from photographing. The weather can be the biggest problem in my work but if you want to evolve and get better you need to do the things that you find are hard. 

Yesterday it was raining all day long but around 6 pm it stopped so I took out Bonzo to shoot him with the flowers. The light right after it has been raining is very special. It´s like nature is getting a better sharpness and you can see more details. Later when we´re having dinner my mom called and asked if I saw the rainbow. Luckily for me I did but when I took the camera it disappeared. I was so sad but then it started raining again and a few minutes later it came back. So I was hanging outside of our balcony photographing the rainbow while Johan was screaming that I needed to put some pants on haha.

10 Kommentarer

 1. 8 juni, 2017 / 11:45

  Så fina bilder från regnet och ha en fin dag! 😀 Kramis

 2. 8 juni, 2017 / 12:10

  Men åh så fina fotografier! Vilken söt vovve! Tråkigt med regn men hoppas att det blir soligt ändå, måste in och kolla väderprognosen jag trodde att det skulle bli fint väder till helgen ju. Kram

 3. 8 juni, 2017 / 12:32

  gud vad söt bild på honom!!!

 4. 8 juni, 2017 / 13:17

  Nej vädret är inte det bästa för tillfället tyvärr 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   9 juni, 2017 / 09:50

   Nej här har det regnat väldigt mycket 🙁

 5. Ellen M
  8 juni, 2017 / 17:35

  Alltså meningen ”medan Johan skrek att jag skulle ta på mig ett par byxor” fick mig att skratta rätt ut haha 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   9 juni, 2017 / 09:49

   Hahaha! Vi har fransk balkong så han var väl rädd att någon granne skulle se mig men jag kände att få en bra bild på regnbågen var betydligt viktigare xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.