0   29
4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46

Det handlar inte om hur många vänner man har

Min första lediga helg på månader! Det låter helt sjukt men det är faktiskt sant. Och för er som undrar så är alla mina blogginlägg tidsinställda så när jag skriver detta så är det Fredag morgon. Jag känner själv att jag behöver få vila ut. Veckorna har varit otroligt intensiva med fotograferingar, samarbeten, beställningar, videoinspelningar och sen allt som ska uppdateras varje dag.

Min första lediga helg på månader

Även om jag älskar mitt jobb och är så tacksam för att det går så bra på alla fronterna så behöver jag lite ledighet. Min plan är att åka till min sambos farmor och farfar och överraska dom med en julkrans. Har även kvar lite bullar i frysen som jag tänkte ta med. Annars så vill jag bara pyssla om växterna. Börja läsa i boken som jag lånade från biblioteket tidigare i veckan och kolla Netflix.

Det handlar inte om hur många vänner man har

Och kolla vad som trillade ner i brevinkastet tidigare i veckan

Alltså jag blev så rörd när jag öppnade de fina kuvertet och i låg detta. Jag och Pauline lärde känna varandra via våra bloggar och det var över 6 år sedan nu. Tidigare i år så gifte hon sig med sitt livskärlek och de firade även 12 år tillsammans denna veckan. Även om jag inte kunde närvara på bröllopet så ville jag skicka presenter till brudparet så jag köpte två jätte fina ljuslyktor med mumin på då Pauline är besatt av mumin. Pauline är väldigt omtänksam. När jag fyllde 30 och var helt förkrossad efter att ha förlorat Bonzo bara 2 veckor innan så skickade hon en födelsedagspresent till mig. Det betydde så mycket för mig och gör än idag.

För många år sedan när jag bloggade så fanns det en person som sa att hon hette Anna och bodde i Stockholm. Hon skrev ofta väldigt elaka kommentarer på min blogg. Bland annat så tycker hon att jag var en looser som inte hade många vänner.

På den tiden så hade jag hela tiden vänner som kom och gick. Jag byggde upp en mur till slut för jag ville inte bli sårad, utnyttjad och ledsen. Men idag när jag är 10 år äldre så har jag otroligt många vänner utspridda över hela landet. Även om jag aldrig har träffat Pauline så finns det inget tvivel om att vi inte kommer vara vänner för resten av våra liv.

Det handlar inte om hur många vänner man har

Det handlar inte om hur många vänner man har

Det handlar om att ha vänner som finns där för dig när du behöver dom som mest. Vänner som du kan dela glädje och sorg med. De som kramar om dig och pushar dig när du behöver det som mest. Och som du kan skratta tillsammans med så att tårarna bara sprutar. Jag är så tacksam för alla mina vänner som är utspridda i detta landet. Tacksam för att de ger mig lika mycket uppskattning och kärlek som jag ger dom. Jag har hellre få äkta vänner som jag kan lita på än en massa vänner där jag inte vågar uttrycka mig.

Tack Pauline för att du är en så himla fin och omtänksam vän. Jag hoppas att vi inom en snar framtid kan träffas och ha en jätte mysig dag tillsammans. Är så tacksam för att du är en del av mitt liv.

12 Kommentarer

 1. 23 oktober, 2021 / 13:20

  Följer Paulinas blogg så kul ni är så fina vänner, Precis det handlar inte om hur många vänner man har,kram

  • dixiwonderland
   Författare
   25 oktober, 2021 / 10:17

   Va roligt att du följer hennes blogg 😀 Den är grym!

 2. 24 oktober, 2021 / 02:15

  Vad fint inlägg och helt sant. Har också haft ”vänner” som inte visar något intresse att finnas där. Det är verkligen inte antalet som räknas utan hur bra dom är.

  • dixiwonderland
   Författare
   25 oktober, 2021 / 10:18

   Antalet vänner har verkligen ingen betydelse. Det viktigaste är att du har vänner som får dig att må bra och som finns där när du behöver dom som mest 🙂

 3. 24 oktober, 2021 / 11:51

  Fint skrivit- en riktig vän kan man ha på långt avstånd, men den känns väldigt nära!
  Fina bilder !

 4. 24 oktober, 2021 / 21:12

  Men alltså vad underbart att ni har skapat en sådan underbar relation! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   25 oktober, 2021 / 10:18

   Ja, jag är otroligt tacksam för vår vänskap 😀

 5. 25 oktober, 2021 / 05:17

  Jag håller helt med dig om att det inte handlar om hur många vänner man har…
  Lägger endast fokus på dem som ger något & dem som verkligen betyder något.

  Och jag längtar SÅ tills OM(?) du ska börja göra så du kan skicka blombud i större delen av landet…. Vill så gärna beställa!! 😀 Kram!!

  • dixiwonderland
   Författare
   25 oktober, 2021 / 10:19

   Men va söt du är Anita! Tyvärr har jag inga planer på att göra det 🙁 Men nästa gång du är i Göteborg så får du ta en sväng till Trollhättan så ska jag göra en riktigt fin bukett till dig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.