1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Det är förmodligen oprofessionellt av mig att skriva detta

Det är en riktigt dålig dag idag. Jag fick veta idag att en av de vovvarna som jag tar ut idag kommer flytta till våren. Det är förmodligen oprofessionellt av mig att skriva detta men jag är så fruktansvärt ledsen. Jag vet att detta kan hända då jag har varit med om det tidigare men det gör så ont i hjärtat. Jag älskar hundarna som jag tar ut och vi spenderar ofantligt många timmar tillsammans i alla typer av väder. Dom ser mig som en del av deras flock och det blir så tydligt när de har accepterat mig för hela deras personlighet ändras. Jag har full förståelse för att sånt här kan ske men det betyder inte att det gör mindre ont i mitt hjärta. Är tacksam över att jag fick veta det nu några månader innan så att jag kan bearbeta detta. Men det var verkligen inte så här jag trodde att 2023 skulle börja.

Det är förmodligen oprofessionellt av mig att skriva detta

Dagarna efter jul har varit lite som en bubbla. Helt plötsligt så sover jag till klockan 11:00 på förmiddagen. Har sovit i över 7 timmar två nätter i rad och det händer aldrig. Det är svårt att hålla koll på vilken dag det är. Jag jobbar denna veckan men imorgon är jag ledig så då ska vi åka iväg till Kungälv. Gå i butiker och bara ha mysigt tillsammans. Ska bli skönt att få komma bort lite och byta miljö.

Dela

2 Kommentarer

 1. 29 december, 2022 / 07:44

  Nej så himla tråkigt… Kan ändå tänka mig att man får ett väldigt stort hjärta till dem där fyrbenta! <3
  Men som du själv skriver, snällt att veta lite i förväg även fast det nog blir tufft oavsett 🙁 <3 kram

  • dixiwonderland
   Författare
   30 december, 2022 / 19:36

   Ja det suger verkligen 🙁 Har varit så himla ledsen men det finns inget som jag kan göra. Är dock så tacksam att ha fått lära känna den lilla vovven <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.