0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32
6   26

Den perfekta julklappen till honom


Detta inlägget är ett annonssamarbete med aarniwood.com

Jag älskar att ge presenter. Jag tycker det är betydligt roligare att ge bort presenter än att få presenter. Förmodligen för att jag hatar överraskningar. Därför fick jag välja min egna julklapp i år (vilket jag gör varje år haha). Av min sambo ska jag få en ögonskuggspalett som jag väntar på med spänning. Och av mig fick min sambo en till klocka från Aarni Wood.

Ni kanske minns detta inlägget där jag gav honom en klocka ifrån Aarni Wood när vi firade 10 år tillsammans. Min sambo älskar sin klocka och det verkar alla andra också göra. Han har fått så mycket frågor om klockan. Jag tycker det är så kul att många är nyfikna för klockorna är så speciella. Det är gjorda i trä, väger i stort sett ingenting och har ett väldigt tidlöst utseende. Sen är de unisex vilket jag tycker gör att Aarni Woods ligger i framkant.

Klockan heter XO Ebony. Denna klockan har en väldigt sensuell känsla.
Den är väldigt mörk i sin färg vilket gör den så snygg tillsammans med gulddetaljerna.

Om ni har en familjemedlem som älskar naturen eller gillar unika klockor så tycker jag absolut att ni ska besöka Aarni Woods hemsida. Uppe i högra hörnet kan ni ändra valuta. Klockorna skickas från Finland (märket är även finskt) och leveransen är snabb. Tänk dock på att posten har väldigt mycket att göra nu under December så beställ i tid för säkerhetens skull.

Jag älskar att skämma bort min sambo. Det behöver inte vara dyra presenter utan det kan vara små saker som att laga hans favorit mat. Men att ge en klocka i julklapp gör att han kommer minnas den julen lite extra varje gång han kollar på klockan. Jag tycker om gåvor som är personliga och jag känner att jag verkligen har lyckats i år.

22 Kommentarer

 1. 3 december, 2018 / 16:50

  Såå snygg klocka!! 🙂 Tycker också det är så himla kul att ge bort presenter!

 2. 3 december, 2018 / 16:59

  Den är ju verkligen så fin!

 3. 3 december, 2018 / 19:33

  Men grymt tips! Klockan är jättefin! 😀

 4. 3 december, 2018 / 20:00

  Så bra tips och den klockan var verkligen så snygg! 🙂 Min sambo ska få en espressomaskin i julklapp, det har han kollat efter så länge så det är han värd! :*

 5. 3 december, 2018 / 20:59

  Vilken fin klocka och jag älskar med att ge presenter 😍

 6. 3 december, 2018 / 22:07

  Åh vad fin! Vilket bra julklappstips! 😀

 7. 3 december, 2018 / 22:09

  Vilken häftig klocka 🙂 Har kollat på något liknande faktiskt, fast från ett annat märke, men min sambo vill inte ha klockor. Han har sin klocka som han haft i jättemånga år och vägrar byta haha

  • dixiwonderland
   Författare
   4 december, 2018 / 09:58

   Äsch ge honom en ny i alla fall. Han kanske ändrar sig 😉

 8. 4 december, 2018 / 08:33

  Men alltså guu vad snygg! Och tack för tipset! Har inte kommit på vad jag ska ge Richard än, så tack för tipset!! Kram <3

  • dixiwonderland
   Författare
   4 december, 2018 / 09:57

   Visst är den fin 😀 Ja klockor är perfekta att ge bort i julklapp 😀

 9. 9 december, 2018 / 16:51

  åh fina saker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.