0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32
6   26

Aarni Wooden Watch


Detta inlägget är ett annonssamarbete med aarniwood.com

Som ni kunde se i min senaste vlogg så fick min sambo en present. Att fira 10 år är väldigt stort och vi har börjat med att göra upplevelser tillsammans istället för att ge presenter. Men jag vill ge honom något speciellt som skulle få honom att minnas resan. Ni kanske minns att min sambo var på konferens i Finland? Väl där fann han klockmärket Aarni Wooden Watches och visade mig klockorna när han kom hem. Sen dess så har jag sparat hemsidan för jag visste att jag ville ge honom en i present.

Ni vet att naturen är en väldigt viktig del av mitt liv och därför fann jag en extra stark kärlek till dessa klockorna. Klockorna är unika då de är tillverkade i trä. Aarni som betyder vild på finska är noga med att tillverkningen av träd inte påverkar naturen negativt och därför ville de inte bli en del av all plast som förstör vår miljö.

Min sambo blev så himla glad över klockan. Dess unika design väcker uppmärksamhet och trä är naturligt vilket gör att det matchar till i stort sett alla outfits. Man tror att den kanske ska vara hård och obekväm men så är inte fallet. Klockan som min sambo fick heter Vega – ValnötsträKlockans yttre fodral är tillverkat av trä, som i sin tur döljer ett metallfodral och en otroligt noggrant framtaget Schweizisk ETA-mekanism inuti. En mycket stilren design och naturmaterialet bidrar till klockans harmoniska känsla.

Klockorna kommer i flera olika träslag vilket gör att de kommer i flera olika nyanser av trä. De säljer inte bara klockor utan även solglasögon och plånböcker. Jag tycker det är helt fantastiskt att man kan göra produkter som funkar i vardagen som är tillverkat i trä. Vi närmar oss även jul så jag skulle verkligen rekommendera att ge bort en klocka i julklapp. Måste även tillägga att förpackningen som klockan kommer i är riktigt fin och ger ett exklusivt intryck redan från start.

18 Kommentarer

 1. 23 oktober, 2018 / 21:18

  Men åh så fin och vilken underbar present att ge honom! Älskar trädetaljer och tänker att det är mer hållbart för både miljö och tiden! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   24 oktober, 2018 / 08:36

   Precis! Nu mer än någonsin borde man tänka på vilka val av köp man gör. Tycker denna klockan är helt fantastisk 😀

 2. 23 oktober, 2018 / 21:26

  Så gulligt och vad fin 😍

 3. 23 oktober, 2018 / 22:14

  Alltså jag älskar den, sååå fin

 4. 23 oktober, 2018 / 22:36

  Men åh så söt den var!

 5. 24 oktober, 2018 / 09:54

  Vilken fin, och så häftigt att den är gjord i trä! Jättefin present 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   25 oktober, 2018 / 09:41

   Visst är det coolt 😀 Den är så himla lätt på handen också så jag funderar nästan på att köpa en till mig själv också 😀

 6. 24 oktober, 2018 / 12:07

  Snygg!! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   25 oktober, 2018 / 09:40

   Visst är den 😀 Borde köpa en till mig själv också 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.