4   30
2   25
4   28
1   17
3   31
6   40
1   28
14   35

Debi Flues kollektion för Nakd och jag älskar den


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Rosa / Vit / Rosa

Behöver jag ens säga att jag är super kär i alla dessa plaggen? Dom kommer från Debi Flues kollektion för Nakd och jag älskar den. Den bohemska känslan är där och färgerna är helt rätt. För att inte tala om designen. Så otroligt fint och kvinnligt. Kolla bara på klänningarna till höger. Så himla snyggt att kunna knyta dom så på sidorna. Flera av plaggen har redan börjat sälja slut i storlekar. Då det är limited editions så kommer inte plaggen att komma in igen när de väl sålt slut. Plaggen finns från xxs till xl.

Blå / Vit / Rosa

Jag älskar denna klänningen! Måste erkänna att jag gillar den blåa mest men jag trivs inte alls i blått vilket är tråkigt för färgen är magisk. Funderar på att beställa hem de andra två då jag älskar modellen så himla mycket. Tänk er denna klänningen på en grusväg, omringad av gärna ängar och en halmstrå väska som är så populärt just nu.

Svart / Blå / Rosa

Denna blusen är så himla fin! Älskar detaljerna, allt från volangerna till knapparna där fram. Går att styla med jeans, kostymbyxor eller kjolar. Tänker att den även passar bra både till vardag som fest. Denna kollektionen passar oss tidlösa bohemian lovers ut i fingerspetsarna. Den får mig att längta så enormt mycket efter sommaren att jag knappt finner ord! Jag bara hoppas att vi får en varm sommar med bra väder så man kan klä sig i såna här fina plagg och skapa nya minnen.

22 Kommentarer

 1. 19 mars, 2018 / 18:30

  Så mycket fint!

 2. 19 mars, 2018 / 20:25

  Men å så härliga färger på kläderna 🙂 Blir så glad av lite blått och rosa nu till våren 😉

 3. 19 mars, 2018 / 20:50

  Åhåhå, så fina plagg!

 4. 19 mars, 2018 / 21:29

  Åååå dessa plagg älskade jag!!!

 5. 19 mars, 2018 / 22:03

  Wow, vilka fina kläder! Kram

 6. 20 mars, 2018 / 01:29

  åhh va många fina men vet inte om ja passar i såna där

 7. 20 mars, 2018 / 19:13

  Den första klänningen vill jag typ köpa endast inför fotograferingar, hade blivit så otroligt söta bilder av det!

  • dixiwonderland
   Författare
   21 mars, 2018 / 17:21

   Haha girl I feel you 😉 Jag är lika dan när jag ser fina klänningar xD

 8. 21 mars, 2018 / 16:03

  ÅHH vad fina plagg 🙂 nu hoppas jag bara på vårvärme så man kan använda dem haha

  Jag önskar en fortsatt finfin vecka 🙂 Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.