0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32
6   26

Adidas är mitt absoluta favorit märke


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Jag bor i mina nya leggings. Adidas är mitt absoluta favorit märke när det kommer till sportkläder. Dom har alltid så snygga designs, färger och mönster. Jag hade ett par leggings från Adidas förra året tror jag och bodde mer eller mindre i dom tills dom gick sönder. Därför blev jag så glad över att jag hittade dessa. Passformen är så skön samt att dom sitter så himla bra i midjan. Sen ett extra plus att dom är så billiga.

Ofta när vi fotograferar är Bonzo med och därför ville jag att han skulle få vara med på en bild. Hur kan man vara så galet söt som han är? Tre dar i rad blev vi stoppade av olika personer för att dom ville klappa och fråga vad det var för ras. Som ni vet låter vi aldrig främlingar klappa honom då han är opålitlig men att småprata går alltid bra så länge det inte är för länge. Då blir han uttråkad.

Skor/Reebok – Leggings/Adidas – Tröja/Adidas – Jacka/Miss Selfridge

Nu när våren äntligen är på väg och jag bara har familjens hundar så tänkte jag börja gå långa promenader igen. Bonzo får inte gå långt på grund av sin artros men då är det tur att jag har Ronja som behöver mycket motion. Jag är så glad att jag äntligen har hittat tillbaka till mitt workout mood som jag hade förr. Hoppas bara att vädret blir bättre då det är så fruktansvärt kallt ut när det blåser så mycket.

14 Kommentarer

 1. 19 mars, 2018 / 09:52

  Vad snyggt och jag gillar också Adidas 😀 Kramis

 2. 19 mars, 2018 / 10:02

  Älskad adidas, så sjukt bekväma plagg oavsett vad man köper 😀

 3. 19 mars, 2018 / 15:14

  Adidas har verkligen så snygga kläder 🙂 Vill gärna ha mer Adidas hemma

 4. 19 mars, 2018 / 22:28

  Snygga träningskläder

 5. 19 mars, 2018 / 22:52

  Jag ääääälskar adidas jag med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.