0   29
4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46

Därför vill du ha glycerin i din hudvård

Reklam i samarbete med revivekliniken.com
Att jag har fyllt 30 är svårt att tro med tanke på att min hy ser ut som en tonårings. Jag har aldrig haft så dålig hy som jag haft i år. Förmodligen så har sorgen samt stressen med jobb och studier varit en bidragande faktor. Sen har jag alltid slarvat med min hudvårdsrutin. Men i och med att jag fyllt 30 och därmed hamnar i kategorin ”gammal” enligt ungdomarna så vet jag att, vill jag bevara min rynkfria hy så är det dags att ta hand om den.

Jag inser att jag är väldigt lyckligt lottad som inte har kroppskomplex

Är jag 100% nöjd med mitt utseende? Nej. Låter jag det påverka mig? Nej. För mig är det så konstigt att många vuxna fortfarande har samma tankar kring sig själva och sitt utseende som man hade när man var tonåring. Jag kan inte för mitt liv begripa hur vårt utseende kan ha en så stor påverkan på våra liv. Har man en frisk kropp då finns det inget att klaga på i mina ögon. Jag tänker att en person som är svårt sjuk hade gjort vad som helst för att få en frisk kropp oavsett hur personen ser ut. Vi måste bli mer snälla mot oss själva.

Därför vill du ha denna glycerin i din hudvård

Istället för att klanka ner på dig själv, börja ta hand om dig själv

Äta hälsosamt och träna regelbundet vet vi alla är nycklarna till ett vinnande koncept. Men jag tycker det är minst lika viktigt att ta hand om sin kropp på utsidan som på insidan. Detta kan betyda olika saker för olika personer. I mitt fall så handlar det om att använda hudvård och produkter som hjälper kroppen. Det kan vara allt från att återfukta kroppen efter duschen. Något som jag slarvade med i många år. Men när jag väl började återfukta kroppen så märkte jag sån stor skillnad att nu kan jag inte sluta. Ett tips är att återfukta direkt när du går ur duschen och inte efter att du har torkat dig. Då absorberar kroppen produkten mycket bättre.

Därför vill du ha denna glycerin i din hudvård

Hudvård är verkligen en djungel och till alla er som har hittat era produkter grattis. Jag har nog testat alla märken som finns på marknaden vid detta laget och ingen produkt gör någon skillnad för mig. Vilket får mig att tro att min hy kan vara mer påverkad av vad jag äter. Sen att jag inte är regelbunden med min hudvårdsrutin påverkar också.

Glycerin

Idag upplever jag att vi som konsumenter är mycket mer medvetna om vilka ingredienser vår hudvård har. Vi vet vilka ingredienser vi vill och ha vilka vi absolut inte vill ha i våra ansikten. Har ni hört talas om glycerin? Glycerin är en vanlig ingrediens i hudvård. Den stärker hudens barriärfunktion, som skyddar huden mot omvärlden. Kan också motverka torrhetsrynkor, som i sin tur kan bli djupare rynkor. När du letar efter bra produkter så vill du ha glycin hudvård.

Genom att ta hand om själv. Både när det kommer till motion, kost men även skönhetsprodukter. Så kommer man också att må bra. Och börjar vi må bra i oss själva så stärks både vår självkänsla men också självförtroende. Vad andra tycker om oss spelar faktiskt ingen roll så länge du mår bra i dig själv. Och början till att ta sig dit är att se sitt egna värde och ta hand om sig själv.

4 Kommentarer

 1. 17 augusti, 2021 / 12:24

  Jag har också fyllt 30. Och lite till, heheh… och jag har släppt ALLT vad utseendekomplex heter. Inte bara för att det är onödigt, utan för att det liksom ”gick över” och bekommer mig inte överhuvudtaget. Jag bestämde mig en gång för att sluta plåga mig själv med sådan tankemobbning, och så småningom så gick det över och nu känns det väldigt främmande att jag någonsin har hållt på och trycka ner mig själv. Så vansinnigt onödigt!

  Vad gäller hudvård har jag jättedålig hy om jag inte använder rengöring och fuktkräm, men jag är benådad med att ha väldigt billig smak: min rengöring kommer från The Body Shop som ju är skitbilligt. Mina fuktkrämer kommer oftast från AKO som ju OCKSÅ är skitbilligt! Men det man gillar, det gillar man 🙂

  svar: Absolut, men de har bara öppet mellan 10-18 så jag kommer nog mest missa dem. Det får bli helglunch 🙂 Men idag testade jag deras cookie och annat gott.

  • dixiwonderland
   Författare
   17 augusti, 2021 / 14:36

   Va skönt att du har släppt allt som har med utseendekomplex att göra! Håller verkligen med dig om att det är ett slöseri med tid när man kan göra så mycket annat roligt med sin tid 😀

 2. 18 augusti, 2021 / 20:46

  jag har aldrig varit så värst intresserad av hudvård, men de börjar komma liiite

  • dixiwonderland
   Författare
   20 augusti, 2021 / 09:35

   Kul 😀 Det är så roligt och det ger så mycket tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.