1   16
15   30
7   36
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29

Brunch på Hamnmagasinet

Bonzo väckte oss klockan sex på morgonen igår. Kan säga att jag var så trött då jag hade varit uppe till efter ett och sett den nya Netflix serien October Fiction. Rekommenderar den till er som gillar Grimm. Sen klockan nio hade Bonzo rehabsim. Är så himla stolt över honom för denna gången gick det så himla bra. Skönt att det äntligen börjar släppa för honom. Åkte hem och sminkade mig för vid halv tolv skulle vi äta brunch på Hamnmagasinet tillsammans med mamma. Det var så himla skönt att få komma ut lite, spendera tid med mamma samt äta väldigt god mat.

Min tallrik ser för jävlig ut men ibland är det kanske skönt att få se att allt inte är så himla stylat? Efter brunchen så däckade jag i sängen och sov hela tre timmar. Totalt utmattad, men det har också varit en riktigt jobbig vecka… Idag ska vi åka ner till Kungälv och spendera dagen där. Tänkte att jag skulle vlogga om jag har orken till det. Det är rätt jobbigt att vara framför kameran när man inte mår helt hundra. Vi får helt enkelt se hur jag mår idag och om jag känner mig redo för att prata om det som har hänt. Hoppas att ni har haft en fin helg och tack till alla er som har hört av er angående Ronjas bortgång.

Dela

3 Kommentarer

  1. 26 januari, 2020 / 18:07

    Vi var på liknande brunch idag, så trevligt, och ert såg också jättetrevligt och gott ut

  2. 26 januari, 2020 / 20:08

    älskar brunch 😀

  3. 26 januari, 2020 / 20:12

    vilken underbar brunch, med flääääskfilééééé!! så sugen nu ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.