3   30
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Black Panther | Vem är du i biosalongen?

Black Panther var helt amazing igår. Dom hade verkligen tänkt på varje liten detalj, manuset, effekterna ska vi inte ens tala om och den var spännande rakt igen. Det hände oväntade saker och den levde verkligen upp till mina förväntningar. Se den om ni får chansen! Det var Sverige premiär igår för filmen så biosalongen var rätt full med folk och det finns verkligen många olika typer av bio folk.

Igår fick jag sitta bredvid en person som tyckte det var smart att ta med sig tacos till bion… Hur tänker man då undrar jag? Det finns en anledning till varför biosalonger säljer popcorn och inte chips, chips låter! Men värst av allt är att jag har svårt för tacos och när lukten är som smaken var det ett rent helvete att sitta bredvid någon som hade guacamole, chilisås och ostiga chips.

Sen hatar jag folk som inte är tysta. Varför går du på bio om du ska kommentera precis allt? Och långa personer som sätter sig i mitten och tycker att det är okej? Igår fick jag byta plats för en kille som borde suttit längst bak sätter sig framför mig så jag har ett stort huvud i halva skärmen.

Så vem är jag i biosalongen? Jag är den personen som alltid sitter mitten mitten. Mittersta raden, mittersta platsen för jag vill ha bästa syn. Jag varken äter eller dricker något då jag inte vill riskera att få ont i magen eller bli pee pee. Jag är den som säger till personer som pratar under filmen. Gå inte på bio om du inte kan vara tyst! Jag sitter också kvar när filmen är slut för att se de små snuttarna som alltid är i slutet. Vem är du i biosalongen?

34 Kommentarer

 1. 15 februari, 2018 / 10:09

  Usch ja, snacka inte om det….. jag AVSKYR folk som ska prata under bion haha. Eller prassla med sina påsar. Kram

 2. 15 februari, 2018 / 10:25

  Men herregud hur kan man ta med sig tacos på bio och det måste ha sett lusigt ut. Kul att filmen var bra 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   16 februari, 2018 / 15:32

   Ja vissa människor borde gå en bio kurs innan de bokar biljetter 😛

 3. 15 februari, 2018 / 10:34

  ÅÅ vill se den filmen!! Och oj, tacos haha vem gör ens de!!:D

 4. 15 februari, 2018 / 10:52

  Vad härligt att bion var bra! 🙂

 5. 15 februari, 2018 / 11:43

  Intressant inlägg! Jag är den som gärna sitter längst fram för att slippa ha någon lång framför mig. Jag är också den som mer än gärna ryter till åt folk som håller på med mobilen så det lyser, eller ännu värre, pratar i den. Är jag på bio med bonusbarnen så är jag också den som vänder mig om och ber andras barn att sluta sparka mig i ryggen om inte föräldern själv gör det!

  • dixiwonderland
   Författare
   16 februari, 2018 / 15:31

   Skönt att veta att jag inte är den enda som säger till xD

 6. 15 februari, 2018 / 12:06

  Vad kul och intressant att läsa, och vem fan tar med sig tacos till bion?!! 😉 Jag går vääääldigt sällan på bion, men är den som är tyst (kanske skrattar mest för jag har humor), äter ingenting för hatar prassel och smackande i biosalongen och sitter gärna halvt på sidan för att undvika massa huvuden, men bland mittenraderna.

 7. 15 februari, 2018 / 12:53

  Ååh va kul! Ska se den i sthlm om några veckor, längtar! Jag sitter alltid på mittenraden fast ute vid kanten utifall jag behöver kissa (vilket jag oftast inte behöver) och så äter jag bilar 🙂 Har salongen stolar i mitten mitten som man kan fälla bak så sitter jag där 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   16 februari, 2018 / 15:29

   Så himla kul att du delar med dig 😀 Såna lyxiga stolar har jag aldrig fått sitta i 😛

 8. 15 februari, 2018 / 13:34

  Men alltså va??? Vem tar med tacos på bio??? Sjukaste jag hört

  • dixiwonderland
   Författare
   16 februari, 2018 / 15:27

   Haha av någon anledning händer det alltid konstiga saker när jag är med xD

 9. 15 februari, 2018 / 14:09

  Vi sitter alltid högst upp i mitten, BQ är ju lång så vi tänker Kerstin på just det så som du säger. Nej varför ha med sig sånt, det blir ju för mycket luft och ljud.

  Förresten funkar min blogg bra för dig? 😁 💗

  • dixiwonderland
   Författare
   16 februari, 2018 / 15:27

   Skönt att ni tänker på andra. Så länge man sitter i mitten så tycker jag att man ser bra men att sitta på sidorna är lite pain 🙁

 10. 15 februari, 2018 / 14:25

  Går sällan på bio men gör jag det så är jag tyst. Går hellre på teater och sitter då gärna på rad 4 eller 5, beroende på vilken teater det är. Att se är lite viktigt eftersom jag är kort!

  • dixiwonderland
   Författare
   16 februari, 2018 / 15:26

   Jag är lika dan. Mitten mitten 😉

 11. 15 februari, 2018 / 15:14

  Vi tänker precis ska det stå såklart ej Kerstin haha

 12. 15 februari, 2018 / 16:30

  Jag är den som beställer den största skitstora cola som finns! Och så sitter jag ytterst, mest för att jag inte vill få kissångest, hehe.

 13. 15 februari, 2018 / 18:44

  Men det kan vara så att kanske den långa personen som sätter sig i mitten OCKSÅ tycker som du med att sitta i mitten =P… människor är olika MEN också väldigt lika! Att ta med en ”tacos buffé” in i biosalongen är rent idiotiskt korkat egoistiskt mot andra biobesökarna, kan tycka att om man ska ha något att äta så får man äta det som säljs på bion… måste finnas någon gräns faktiskt!!
  Jag är själv är en: Som absolut inte håller igen när någon dum biobesökare håller på något som jag inte tycker är OK… och jag stannar kvar mer för att jag inte orkar stressa och tränga mig ut med andra peps efteråt *S* Jag och mitt sällskap gör alltid biokvällen till en fest och se till att vi går ut å äter samtidigt så något ätande under filmen är något som förekommer sällan med mig =)… Ha en TREVLIG HELG tjejen, take care out there!

  • dixiwonderland
   Författare
   16 februari, 2018 / 15:24

   Fast är han såpass lång att han hindrar folk från att kunna läsa texten då får man antingen vänta tills filmen visats i några dagar eller sätta sig längst bak. Min sambo som är 178 cm hade svårt att se efter att han bytte plats med mig så jag tycker inte det är okej.

 14. 15 februari, 2018 / 23:24

  Åh har tänkt gå på den på lördag kanske! Blir nog så då.. får övertala min pojkvän till det bara, säga att den är väldigt bra haha 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   16 februari, 2018 / 15:22

   Tala om för honom att jag tvingar honom! 😉 Han lär ju knappast ångra sig 😀

 15. Sofia
  16 februari, 2018 / 12:23

  Haha jag är den som äter alla popcorn innan reklamen är slut xD tycker typ popcorn är det bästa med bio. Och Läsk!

  • dixiwonderland
   Författare
   16 februari, 2018 / 15:14

   Jag vågar aldrig dricka ifall man skulle bli pee pee xD Och de få gångerna som jag tar popcorn så tar dom också alltid slut innan filmen xD

 16. Maria
  16 februari, 2018 / 21:54

  Men va menar du med tacos? Han hade väl ändå inte med sig köttfärs, sallad å såser med chips? Eller? Chips säljer de iaf på biosalongerna o Göteborg 🙂 det här jag köpt nångång.
  Jag är en sån på bio som tycker popcornen, godiset och drickan är nästan mer viktig än filmen Haha!!!!

  • dixiwonderland
   Författare
   18 februari, 2018 / 09:16

   Eftersom att det var mörkt i salongen vet jag inte om han hade allt som igår i tacos. Jag försökte mest överleva stanken haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.