3   28
0   22
3   46
3   40
3   38
7   39
2   38
3   32

Avengers Infinity War

Vi startade kvällen med att äta på Pinchos. Jag får dock säga att jag blev riktigt besviken på maten och drycken. Jag beställde in drinken Peach men den smakade ingenting. Detta har ändå varit en av de godaste drinkarna som jag druckit men den smakade mest vatten. Då vi redan hade ätit hemma så beställde jag bara in plankstek och sötpomes. Planksteken var kall, beasåsen var jätte stark och moset var smaklöst. Nu har jag ätit på Pinchos flera gånger och första gången var maten så himla god. Köttet på planksteken var så mört men nu upplever jag bara att det är segt. Känns så tråkigt då jag älskar konceptet samt att det var så bra i början men nu tycker jag faktiskt inte att det är värt pengarna.

Efter maten så var det äntligen dags. Efter 10 år så skulle vi se den 19:onde filmen i Marvelserien och den var över mina förväntningar! Det hände saker precis hela tiden och hade såna sjuka twister att man i vissa stunder satt i chock. Jag kan utan tvekan säga att detta är en av de bästa filmerna som jag någonsin sett i hela mitt liv! Så bra var den. Att lyckas knyta ihop så många karaktärer och få det att bli så naturligt. Lyckas få in både sorg och humor utan att något av det blir för mycket. Det enda jag har att klaga på är att man förmodligen kommer behöva vänta i två år innan man kan se fortsättningen.

Sen skulle jag också tipsa er som är sugna att se den att ni borde se de tidigare filmerna i rätt ordning för att faktiskt förstå Infinity War. Alla Marvelfilmerna förutom X-Men och de första Spiderman filmerna hänger ihop. Det är många referenser till de tidigare filmerna. Så har man inte sett dom så lär man inte förstå the big picture. Men oavsett hur ni väljer att göra så tycker jag absolut att detta är en film som är värd att se på bio. Jag hade lätt kunnat se den tusen gånger om. Ni som har sett den vad tyckte ni och ni som inte har sett den kommer ni se den?

28 Kommentarer

 1. 29 april, 2018 / 12:14

  Håller SÅ med om Pinchos! Det är tur att det är så billigt, annars hade jag nog aldrig gått dit ever. Men precis som du gillar jag konceptet så det blir ändå en tur ibland. Erik älskade filmen! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   30 april, 2018 / 10:31

   Billigt är väl det sista Pinchos är? Du får ju en hel meny på Max för samma pris som du får för två rätter på Pinchos xD

 2. 29 april, 2018 / 12:54

  Vad tråkigt att du blev besviken över maten men kul att filmen var bra! 😀 Kramis

 3. 29 april, 2018 / 14:09

  Åh ja, jag ska se nya Avengers! Längtar massor då jag bara hört positiva saker om den.

 4. 29 april, 2018 / 17:58

  vad mysigt med bio och roligt att du gillade filmen!

 5. 29 april, 2018 / 18:39

  Nej så tråkigt att maten var en besvikelse! 🙁 Härligt att filmen var bra i alla fall, själv har jag sett typ totalt två superhjältefilmer så känner verkligen att jag har missat något! Får ta ett rejält maraton någon gång och kolla igenom alla 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   30 april, 2018 / 10:30

   Det gör du helt rätt i 😀 Jag ska försöka tvinga min bestie att se alla 19 filmerna med mig men risken är väl att hon somnar xD

 6. 29 april, 2018 / 19:17

  Så tråkigt att du blev besviken på både maten och drycken, men vilken tur att filmen var lyckad ändå! ^^

 7. 29 april, 2018 / 22:07

  Mums vad gott! 😀

 8. 29 april, 2018 / 22:25

  Mm, planksteken brukar vara det allra godaste på Pinchos enligt mig. Synd att den inte var så bra denna gången :/

  • dixiwonderland
   Författare
   30 april, 2018 / 10:29

   Åhh lyx! Jag tyckte det var jätte gott första gången som jag beställde det men tyvärr så har det inte motsvarat mina förväntningar de andra gångerna.

 9. 29 april, 2018 / 23:30

  Så tråkigt att du inte blev nöjd 🙁 men mysigt iaf

 10. 30 april, 2018 / 06:18

  Så trist att bli besviken på maten 🙁 Jag har aldrig ätit på pinchos men har hört en massa om att det ska vara så bra.
  Vad skoj att filmen var över förväntningarna, då var det riktigt bra 🙂
  Hoppas du får en fin valborg <3

  • dixiwonderland
   Författare
   30 april, 2018 / 10:27

   Ja de andra i sällskapet var nöjda med maten så jag hade kanske bara otur med mina rätter. Får beställa något annat nästa gång och se om jag gillar det mer. Men Pinchos är absolut att rekommendera 😀 Tack detsamma :*

 11. 30 april, 2018 / 07:35

  Så trist när mat och dryck inte lever upp till förväntningarna!

  • dixiwonderland
   Författare
   30 april, 2018 / 10:26

   Ja det var lite tråkigt men vi hade en trevlig kväll 🙂

 12. 30 april, 2018 / 09:50

  Fyyy vad tråkigt att maten inte alls va vad du hade förväntat dig =(( Om det är till någon tröst så ser det fantastiskt gott ut i alla fall =) Kram <3

  • dixiwonderland
   Författare
   30 april, 2018 / 10:26

   Killarna var riktigt nöjda med sina rätter så jag tog kanske ”fel” mat. Sen gick det mycket snabbare att få maten i de andra omgångarna för då klagade killarna på att det var för varmt 😉

 13. 30 april, 2018 / 20:33

  Vill så gärna se Infinity war men har inte kollat på black panther än vilket jag måste göra först. Kul att du tyckte om den, har själv inte vågat läsa några reviews om den än för är rädd att folk spoilar haha

  • dixiwonderland
   Författare
   1 maj, 2018 / 17:12

   Ja det rekommenderar jag att du gör då många från Black Panther kommer dyka upp i Infinity War 😛

 14. 1 maj, 2018 / 18:11

  Har varit nyfiken på den där Pinchos men har aldrig blivit till skott =)… du förmedlar iaf maten väldigt god, CRED till dig! Ha en fortsatt TREVLIG VECKA.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.