1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Att planera varje steg

Att planera varje steg kan verka överdrivet men utan min kalender hade jag aldrig fått ihop mina dagar. Bara att ha koll på vilka dagar jag ska ta ut hundarna kan bli kaosartat. Lägg då sedan till allt som ska göras med mina sociala medier, vilka jag ska träffa och vad som ska göras här hemma.

Min kalender tillhör absolut min bubbla. Garn, lunch, blommor, shopping och planering! Man kan tro att det är en liten tant som skrivit det här men detta är verkligen det som får mig att må bra. Det är saker jag unnar mig i min vardag. Jag tror det är viktigt att ha små guldkorn som gör vardagen ljusare. Ibland kan det bli att man fastnar i det negativa. Förr kunde jag verkligen fokusera på små saker som gav mig en negativ känsla men idag släpper jag det direkt. Och då ska ni veta att jag var en otroligt långsint person förr. Men genom att släppa det negativa så får man så mycket mer tid till att fokusera på det positiva i ens liv.


To plan everything step by step can seem a bit over the top but without my calendar I would never get my days to fall in place. Just to keep track on which day I have the dogs and be some chaos. And don´t forget to put on all my social media, meeting friends and remember all the stuff that I need to do here at home. 

My calendar fits in to my bubble. Yarn, lunch, flowers, shopping and planing! It sounds like a little old lady has written this but these are the things that makes me feel good. It´s things I let myself have everyday. I think it´s important to appreciate the small things in your life. Because sometime we can get stuck in the negative. Before I used to get stuck in small things that gave me a very negative feeling and today I just let it go. And then you should know that I was a person that had a really hard time letting things go. But by realize the negative feeling you can start focusing on the things that makes you happy in your life.

Dela

12 Kommentarer

 1. 8 februari, 2017 / 09:42

  Superbra jag har också blivit bättre på det. Kalender måste jag med ha, vivvvarar till allt för mycket annars =D

  • dixiwonderland
   Författare
   8 februari, 2017 / 10:04

   Jag lyckades dock skriva fel tid på en av hundarna idag xD Som tur upptäckte jag det i tid haha.

 2. 8 februari, 2017 / 11:46

  Gäller här med. Jag har med mig min kalender nästan hela tiden 😀

 3. 8 februari, 2017 / 15:29

  Grymt inlägg! Haha, jag gillar också att planera. Dessutom gärna i en fin kalender och har en särskild anteckninngsbok med mina mål.

  • dixiwonderland
   Författare
   9 februari, 2017 / 09:08

   Ja men det är så viktigt tycker jag att kunna skriva ner allt oavsett om det är dagens planer, ider eller mål 😀

 4. 8 februari, 2017 / 18:33

  älskar kalender. fina bilder!!

 5. 8 februari, 2017 / 21:49

  gud så fina blommor!!

  • dixiwonderland
   Författare
   9 februari, 2017 / 09:07

   Visst är dom? Blev riktigt nöjd med buketten 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.